1080 ti kun 50-70 % gpu usage??

Grafikkort d.  30. maj. 2017, skrevet af jonas-ktm
Vist: 2143 gange.

jonas-ktm
 
Superbruger
Tilføjet:
30-05-2017 18:12:33
Svar/Indlæg:
420/71
hey hwt, jeg har lige købt et 1080ti kort ved tolagarf, helt nyt og jeg kan ikke få det til at ligge på omkring de 90% usage når det kører. hvad fanden kan der være galt? hverken battlefiel 1 eller gta v? gta ligger jeg med omkring 50 fps på en 2k skærm. og battlefield 1 da ligger jeg mellem 30 og 40 fps :no:

EDIT: heaven benchmark kommer det ikke over 80% i usage..


Tråden blev redigeret 1 gang, sidst af jonas-ktm d. 30-05-2017 18:19:20.
gandalf18
 
Ny Skribent
Tilføjet:
30-05-2017 18:48:28
Svar/Indlæg:
5263/456
hvad bruger du til at måle med?


jonas-ktm
 
Superbruger
Tilføjet:
30-05-2017 19:02:05
Svar/Indlæg:
420/71
#1 msi afterburner. har samme fps med 1080 ti som med mit 980 ti på en 2k skærm. something is wrong here.


Pvt.P.Nutz
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-05-2017 19:07:01
Svar/Indlæg:
5224/222
Driver problem?


jonas-ktm
 
Superbruger
Tilføjet:
30-05-2017 19:11:09
Svar/Indlæg:
420/71
#3 har lige fjernet driver med DDU igen og nu ser det ud til at virke xD

så ja driver problem :P


Korreborg
 
Ny Skribent
Tilføjet:
01-06-2017 04:13:54
Svar/Indlæg:
102/6
Eller kunne det have været cpu bottleneck 🙂


jonas-ktm
 
Superbruger
Tilføjet:
01-06-2017 07:33:39
Svar/Indlæg:
420/71
#5 Så ville jeg være jævnt ked af det når jeg har en 5820k clocket til 4.5 GHz ;)


korvol
 
Enthusiast
Tilføjet:
01-06-2017 19:51:02
Svar/Indlæg:
191/0


Sven
 
Superbruger
Tilføjet:
01-06-2017 21:04:51
Svar/Indlæg:
3612/81
#6
betyder ingenting det er dit software der afgorende factor i om du har en cpu flaskehalse.
der er masse af steder hvor dit system vil have en cpu flaskehals


Gripen90
 
Senior Skribent
Tilføjet:
02-06-2017 08:12:58
Svar/Indlæg:
15854/630
#8: Jo det betyder stadig noget, hardwaren (cpuen) skal være hurtigt nok til at levere data, og ja softwaren har betydning for hvordan det distribueres videre processen.


Fearless
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-06-2017 16:40:46
Svar/Indlæg:
4533/104
#9 ja du er vel eneligt utroligt cpu bound med 2 stk 1080Ti og en 4,1ghz 5820´er, er du ikke ?

tænker at man vel skal ha en I7 6700k/7700k ved 4,5ghz+ før man ikke nødvendigvis er gpu bound længere med dit setup.


jonas-ktm
 
Superbruger
Tilføjet:
03-06-2017 18:43:28
Svar/Indlæg:
420/71
det er fanme mærkeligt. jeg for 40fps i bf 1 med alt på ultra. det er helt fuckt det her.
det kører tydeligvis ikke optimalt.
har en 5820k Clocket til 4,5 ghz og her ser man en med over 100 fps med samme indstillinger i spillet xD
https://www.youtube.com/watch?...


Burgurne
 
Nyhedsskribent
Tilføjet:
03-06-2017 23:19:38
Svar/Indlæg:
5132/1130
#11 Du har helt klart et problem, medmindre du kører i 4k opløsning.

Med en opløsning på 2560*1440 og den PC der er i min profil fik jeg 60-85 fps (singleplayer) med alt på Ultra i BF1 🙂

EDIT: og min CPU var ikke maxet out 😉


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Burgurne d. 03-06-2017 23:20:10.


rudian
 
Overclocker
Tilføjet:
04-06-2017 02:59:46
Svar/Indlæg:
223/0
Hvis du ikke har formateret siden du skiftede til 1080ti så er du også selv ude om det. 🙂


Sven
 
Superbruger
Tilføjet:
04-06-2017 06:26:28
Svar/Indlæg:
3612/81
#9
Software er hvad der definere hvor meget data skal de videre til gpu og staar for hele load fordelingen.
Så software er alt afgoerende for hvornaar en ting er en flaskehals eller ej.



#11 foelg min guide her til at se om du har en cpu flaskehals
http://hwt.dk/Forum/343866/Hvo...

hvis du har problemmer med at forstå tallene så smid et screenshoot her så skal jeg gerne analyse dem for dig.


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Sven Bent d. 04-06-2017 06:26:52.


jonas-ktm
 
Superbruger
Tilføjet:
04-06-2017 10:45:06
Svar/Indlæg:
420/71
#13 okay??

Nåh jeg fandt løsningen, da jeg sad mit 1080ti i rykkede jeg det en PCI slot ned og det har åbenbart smadret det ?? men nu har jeg 100+ FPS i bf1 igen (uden at formatere men jeg er også selv uden om det jo) men anede ikke det gjorde den store forskel at side den i nr 2 PCI


TolaGarf
 
Overclocker
Tilføjet:
04-06-2017 18:00:38
Svar/Indlæg:
253/14
#15: Hvilket bundkort har du?

Edit: Kan se på din profil det er et Asus X99-A. Så må dit øverste slot enten have en defekt, eller der måske sidder noget skidt i det.


Svaret blev redigeret 2 gange, sidst af TolaGarf d. 04-06-2017 18:12:17.


jonas-ktm
 
Superbruger
Tilføjet:
04-06-2017 18:31:13
Svar/Indlæg:
420/71
#16 men det er i øverste slot det kører normalt og 2 slot kører det kun med 40 fps.

og troede ikke det havde nogen betydning når det var et x99 :)


TolaGarf
 
Overclocker
Tilføjet:
04-06-2017 18:34:47
Svar/Indlæg:
253/14
#17: Øverste slot kører x16, nr.2 kører x8, og nr. 3 kører x16 (de slot med x1 og x4 har jeg ignoreret). Hvis du havde det siddende i nr. 2 slot, ja så må det have været årsagen. x8 link speed er åbenbart ikke godtnok til et 1080 Ti må man erkende så

Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af TolaGarf d. 04-06-2017 18:35:34.


Sven
 
Superbruger
Tilføjet:
04-06-2017 20:21:35
Svar/Indlæg:
3612/81
#18
Lyder underligt generelt men ud fra symptomerne helt enig.
hmm det er dog langtid siden jeg har set tests af 16x vs 8x så masske slet ikke så underligt alligevel.



jonas-ktm
 
Superbruger
Tilføjet:
04-06-2017 20:36:20
Svar/Indlæg:
420/71
#18 Så hvis jeg rykker det ned i 3 slot så skulle det køre normalt? Det er mest fordi jeg syntes det ser tosset ud den skal side 2 mm fra min noctua køler ;)