Ryzen setup problemer

Bundkort & CPU d.  07. juni. 2017, skrevet af hoffmeister
Vist: 1648 gange.

hoffmeister
 
Overclocker
Tilføjet:
07-06-2017 18:39:52
Svar/Indlæg:
8/2
Halløj
Jeg har købt et MSI b350m gaming pro bundkort, hvor der står dual channel memory mode. Vil det sige, at den ikke kan køre single channel ram?

Mit setup er:
Ryzen 5 1500x
Msi b350m gaming pro
1 stick 8gb ddr4 2400mhz fra crucial
Rx 480 8gb gfx

Cpu led på bundkort lyser op, og der kommer ingen skærm. Derfor søger jeg jeres hjælp 🙂
gandalf18
 
Ny Skribent
Tilføjet:
07-06-2017 18:54:12
Svar/Indlæg:
5257/456
hvor lang tid venter du på skærm? , gammel bios på ryzen er nemlig ret lang hang time før skærmen tænder da jeg fik min kunne jeg godt vente 1 min før der kom billede på , det er rette i det nye bios'er , så bare få den opdateret når du kan :) , det skulle ikke ha noget og sige om du køre 1 eller 2 , men jeg ville nu køre 2 blokke på sigt da det er en del bedre båndbredte og ryzen er glad for hurtig ram :)


NicktheGreek
 
Superbruger
Tilføjet:
07-06-2017 18:57:46
Svar/Indlæg:
124/0
Jeg fik mit msi krait x370 til at køre, ved at skifte til HDMI stik på grafikkortet - ellers havde jeg også sort skærm. Og så skal du have et keyboard, der ikke er usb-tilsluttet - ellers kan du ikke komme ind i bios til at starte med. Det tager lidt tid at få sat sig ind i den nye platform, men når først det kører, så :yes:


hoffmeister
 
Overclocker
Tilføjet:
07-06-2017 19:05:42
Svar/Indlæg:
8/2
#1 jeg har ladet den stå i en 15-20 minutter uden skærmbillede. Cpu debug led på mit bundkort lyser også, så der må være et eller andet med cpuen. Det er bare bundkort nr. 2 og cpu nr.2 jeg prøver nu, uden held ☹

#2 har prøvet alle porte i grafikkortet, uden held. Øv bøv.


gandalf18
 
Ny Skribent
Tilføjet:
07-06-2017 19:08:29
Svar/Indlæg:
5257/456
prøv og flyt ram i en anden socket


og har du prøvet med andet grafik kort?

2# mit virkede med det samme , med usb tastatur osv. :) , han hang i bios men ellers :)


hoffmeister
 
Overclocker
Tilføjet:
07-06-2017 19:31:38
Svar/Indlæg:
8/2
Ja, jeg har prøvet at skifte over i andet socket, uden held.

Jeg har desværre ikke et andet gfx. Ellers havde jeg helt sikkert prøvet det.



keld43
 
Overclocker
Tilføjet:
07-06-2017 19:32:41
Svar/Indlæg:
750/35
Prøv også at cleare cmos.
Der står i instruktionsbogen, hvilken slot rammene skal sidde i, både ved en eller flere sticks. Hvis du har fået den væk, kan den downloades på msi's hjemmeside.

Håber du får liv i det. 😀

Ellers vil jeg gerne anbefale asus prime b350-plus.
Jeg kører med et 3,9 ghz oc på en R7 1700 og 2933c14 på hynix 3200c16 ram.
Det virkede uden problemer lige fra starten.


keld43
 
Overclocker
Tilføjet:
07-06-2017 19:36:24
Svar/Indlæg:
750/35

Ja, jeg har prøvet at skifte over i andet socket, uden held.

Jeg har desværre ikke et andet gfx. Ellers havde jeg helt sikkert prøvet det.

hoffmeister skrev d. 07-06-2017 19:31:38

Starter den på nogen måder op eller går den bare direkte på led lyset?
Går blæserne i gang og stopper igen?
Giver den nogen form for bip lyde?


gandalf18
 
Ny Skribent
Tilføjet:
07-06-2017 19:36:29
Svar/Indlæg:
5257/456
6# Msi gaming Pro carbon x370 her , 4ghz på min 1700 :) , men hynix ram ...2400mhz , nu venter jeg på 1.0.0.6 bios , men msi er lidt langsom samlignet med de andre , og er vist også dem med flest problemer med hensyn til ram pt. :) , men det er stabil :)


keld43
 
Overclocker
Tilføjet:
07-06-2017 19:46:57
Svar/Indlæg:
750/35

6# Msi gaming Pro carbon x370 her , 4ghz på min 1700 :) , men hynix ram ...2400mhz , nu venter jeg på 1.0.0.6 bios , men msi er lidt langsom samlignet med de andre , og er vist også dem med flest problemer med hensyn til ram pt. :) , men det er stabil :)

gandalf18 skrev d. 07-06-2017 19:36:29

Jeg kan også få min op på 4ghz ved 1,46v, men bruger det kun til benchmarks osv.
Dagligt kører jeg 3,9 ghz ved 1,365v.
Jeg kan også få mine ram på 3200c16, men der er lidt problemer med at kold boote. Der er lige kommet ny beta bios med den nye agesa til mit bundkort, men gider ikke at lege med det i aften. 😉


gandalf18
 
Ny Skribent
Tilføjet:
07-06-2017 19:50:10
Svar/Indlæg:
5257/456
9# jeg kan få den på 2.6ghz men så er der cold boot bug , så jeg gider ikke rode med det før jeg får en 1.0.0.6 agesa bios på mit bræt :)


hoffmeister
 
Overclocker
Tilføjet:
07-06-2017 21:12:04
Svar/Indlæg:
8/2
#7 den går direkte på led æyset på bunskortey. Ingen skærm. Blæser i kabinet plus cpu og psu kører, men ikke gfx.


gandalf18
 
Ny Skribent
Tilføjet:
07-06-2017 22:35:24
Svar/Indlæg:
5257/456
prøv og se om du kan prøve dit grafikkort i en anden maskine eller et andet kort i din maskine


Xqual
 
Superbruger
Tilføjet:
08-06-2017 01:47:31
Svar/Indlæg:
718/15
Hvilken PSU?


Bonghætte
 
Elitebruger
Tilføjet:
08-06-2017 04:49:57
Svar/Indlæg:
1248/38
Har du husket at sætte alle strømstik til, inklusiv dét oppe ved CPU'en?


hoffmeister
 
Overclocker
Tilføjet:
09-06-2017 17:19:11
Svar/Indlæg:
8/2
Opdatering
Nu har jeg prøvet med et andet stram stick, tjekket at alle kabler sidder i, prøvet med og uden gps, og der sker intet...
Det er lige før jeg bliver gal...


KleitusIV
 
Redaktør
Tilføjet:
09-06-2017 17:58:29
Svar/Indlæg:
4101/294
Har du prøvet med andet ram?