Android og HDMI output

Diverse d.  20. juni. 2017, skrevet af micma18
Vist: 846 gange.

micma18
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-06-2017 12:25:47
Svar/Indlæg:
4120/115
Ok, jeg indrømmer det med det samme. Jeg har ikke fulgt ordentlig med i udviklingen 🤡

Men jeg står med en tablet, som skal bruges i en campingvogn, til at se streamet tv med, over på et tv i selve campingvognen.

Selve tabletten er koblet på campingpladsens wifi, og tv kører fint på den interne skærm.

Jeg har så måtte bide det sure æble, og erkende, at MHL adapterer (microusb til hdmi) ikke understøttes af nyere hardware længere. Og så er ideen jo lidt smuldret 😢

Hvad jeg lige kan læse mig frem til, så vil det kun kunne fungerer vha. trådløs overførsel, eks. til en Chromecast. Det er så vidt også acceptabelt nok.
Men nu vil jeg jo æde min gamle hat på, at den slags "hotel net", de ikke tillader intern kommunikation, så så tablet og Chromecast vil sandsynligvis ikke kunne se hinanden.

Så jeg søger lidt jeres hjælp, til at inspirere en løsning på, hvordan jeg får billedet fra tablet, over på tv'et.
(Og skal kunne betjenes af en ældre mand, som ikke er teknik haj) 🙂
yupper
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-06-2017 20:53:47
Svar/Indlæg:
1311/10
der findes jo snart en million adapterer der kan overføre fra microusb til HDMI https://www.staples.com/micro+...

angående Chromecast, jeg har ikke selv en, men der er jo indbygget wifi i sådan en fætter, og du sender jo bare signalet over til tv'et fra din tablet, så hvorfor skulle det ikke fungere, forstået på den måde at du laver dit eget netværk fra tablet til Chromecast. De fleste hoteller plejer jo at have frit hul ud til omverdenen med wifi, det eneste man støder på er jo en "landingpage" hvor man taster sine informationer ind for at tilgå nettet.


micma18
 
Elitebruger
Tilføjet:
21-06-2017 09:33:26
Svar/Indlæg:
4120/115
Det er desværre lige præcis det, som er problemet, for MHL standarden er udfaset, i nyere telefoner og tablets. Så man kan ikke længere hive signalet, ud af usb stikket 😩

Og problemet med Chromecasten, opstår jo når, at tabletten skal være forbundet til campingpladsens net, og samtidig med Chromecast. For ofte så vil der jo være opsat en klient isolering, så enheder ikke kan snakke sammen.


Jeg kan se, at der findes en teoretisk løsning, med app'en fqrouter, som skulle være i stand til, at repeate campingpladsens net, under et nyt og egenkontrolleret ssid. Men det kræver en rootet tablet, og alt muligt langhåret, som jeg nok ikke rigtig kan instruere brugeren i 😛