Biosupdate gået galt

Bundkort & CPU d.  15. november. 2017, skrevet af lucabuono
Vist: 1447 gange.

lucabuono
 
Overclocker
Tilføjet:
15-11-2017 19:22:16
Svar/Indlæg:
30/6
Hejsa
Ved der er nogle kloge hoveder derude. Og håber en af jer kan hjælpe.
Har det problem at jeg ville updatere bios på mit asrock taichi x399 bundkort da det ikke var nyeste version der lå på det. Har lige købt det.
Alt så fint ud og blev bedt om at genstarte. Men da jeg sagde ja slukkede og tændte den 3 gange og så skete der intet. Den viser bare C0 i displayet på bundkortet hvilket ikke står i bundkortet som nogen fejlkode.

Ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre.
Hvad gør jeg?? 😩
Har prøvet Flashback Switch med både en ny og gammel bios, men det virker heller ikke selvom jeg har fulgt manualen slavisk.
AliasGus
 
Elitebruger
Tilføjet:
15-11-2017 19:27:26
Svar/Indlæg:
1300/30
Har den ikke dual bios? Så slå den over på den anden bios


lucabuono
 
Overclocker
Tilføjet:
15-11-2017 19:37:57
Svar/Indlæg:
30/6
synes jeg ikke lige jeg kan se noget om. Hvordan skulle jeg kunne det?


pansertjald
 
Superbruger
Tilføjet:
15-11-2017 19:54:20
Svar/Indlæg:
990/53
Som #1 skriver, så har dit mobo dualbios, så du skal bare skifte over til bios 2 og så skulle du være kørende igen, hvis det bare er din bios der er gået i ged


lucabuono
 
Overclocker
Tilføjet:
15-11-2017 20:14:02
Svar/Indlæg:
30/6
Hvor ser i der skulle være dobbelt bios for det ser jeg ingen steder når jeg er inde på hjemmesiden http://www.asrock.com/mb/AMD/X...


crankyrabbit
 
Elitebruger
Tilføjet:
15-11-2017 21:02:19
Svar/Indlæg:
7683/220


lucabuono
 
Overclocker
Tilføjet:
15-11-2017 21:29:38
Svar/Indlæg:
30/6
5# Har prøvet den video tidligere angående cleare cmos. Det hjælper desværre ikke. Den gør præcis det samme nu som før.


Sven
 
Superbruger
Tilføjet:
16-11-2017 06:04:05
Svar/Indlæg:
3608/81
nogle bios har en emergency bios flash procedure. hvor du autoamtisk vil proeve at flashe fra f.esk usb hvis bios ic chippen ikke vil starte.

check om dit bundkort har dette


lucabuono
 
Overclocker
Tilføjet:
16-11-2017 08:58:29
Svar/Indlæg:
30/6
7# Der står man kanlægge nyeste bios på en usb og så omdøbe filen til creative.rom og proppe den ind i et bestemt usbport. Derefter er der en knap man skal trykke på indtil en grøn lampe blinker på bundkortet. Når man så slipper den skal den fortsætte med at blinke men den lyser konstant i stedet for. Hvilket jeg kan forstå på guiden at den kun gør hvis der er sket en fejl/ikke gjort rigtigt. Men kan ikke se hvad jeg skulle have gjort forkert.


Burgurne
 
Nyhedsskribent
Tilføjet:
16-11-2017 18:24:54
Svar/Indlæg:
5129/1129
#8 SVJH skal du huske at dit USB-drev skal være formatteret i fat32 for at denne "nød procedure" vil virke. Den kan ikke læse den nye BIOS fra USB-drevet, hvis det er formatteret i NTFS.


lucabuono
 
Overclocker
Tilføjet:
16-11-2017 19:41:43
Svar/Indlæg:
30/6
#9 Tak men Det havde jeg gjort så fejlen lå ikke der.

Nå men lige en lille update. Fik sku liv i den igen :) så kan komme ind i bios nu. Hvad der hjalp er jeg ikke helt klar over. Prøvede dog at flyte m2disken og fjerne nogle ram samt clear cmos igen. Nu det så igang med lave en windows 10 på usbstik. Det driller så også lige.


pansertjald
 
Superbruger
Tilføjet:
16-11-2017 20:55:27
Svar/Indlæg:
990/53
#4 Jeg fik sgu set forkert. Jeg troed det var z370 boarded du havde og ikke x399. Z370 har dualbios, men ikke x399

Beklager fejlen


Zeelock
 
Overclocker
Tilføjet:
16-11-2017 23:47:10
Svar/Indlæg:
233/22
bios flashback fra USB port 1 (tryk bios) uden du behøver at installere ram eller CPU. Syntes faktisk det er noget smartere end dual bios.


lucabuono
 
Overclocker
Tilføjet:
17-11-2017 11:23:47
Svar/Indlæg:
30/6
# 11 Det helt ok 🙂
Har fået windows 10 på nu. Tror det noget med rammene. For så snart alle 8 sticks er i går det galt. Virker mærkeligt nok også med 6 stk. Bare ikke 8 i. Hvilket dog er mærkeligt for det virkede indet bios blev opdateret. For Bios er nyeste version.