Kan ikke tilgå BIOS på Zotac H77-ITX WiFi

Bundkort & CPU d.  20. november. 2017, skrevet af mxb
Vist: 1021 gange.

mxb
 
Overclocker
Tilføjet:
20-11-2017 10:15:52
Svar/Indlæg:
29/6
Jeg forsøger at få fixet min gamle htpc, som består af:
-Zotac H77-ITX WiFi
-I3 et eller andet
-8 gb ram
-250 gb ssd
-Asus Strix Gtx 950 mini

Den kan godt boote op i windows, men jeg vil gerne have lavet ny ren installation (Det er en opdatering af win 7), som ikke virker alt for godt.

Problemet er at jeg ikke kan komme ind i bios, når jeg holder "del" tasten nede under opstart viser den mig "Zotac post screen" samt teksten "Entering Setup..." det bliver vist i 2-3 min hvorefter den kommer med dette skærmbillede: https://ibb.co/mdRZ8R

Jeg har prøvet at resette CMOS ved hjælp af "clear CMOS jumperen", samt fjerne batteriet, hvilket ikke har virket.

Nogle der har en ide om hvad der kan være galt?

På forhånd mange tak.
jønner
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-11-2017 10:49:36
Svar/Indlæg:
1081/13
ligner en grafikkort driver fejl
kan du ikke starte den med den indbyggede HDMI
i stedet for gtx 950


mxb
 
Overclocker
Tilføjet:
20-11-2017 10:51:22
Svar/Indlæg:
29/6
Har prøvet, men får intet skærmbillede ved brug af det :(


freak_master
 
Redaktør
Tilføjet:
20-11-2017 10:54:11
Svar/Indlæg:
6189/473

Har prøvet, men får intet skærmbillede ved brug af det :(

mxb skrev d. 20-11-2017 10:51:22


Du skal fjerne GTX 950 kortet helt fra maskinen, ellers kommer der intet billede ud af bundkortet.


mxb
 
Overclocker
Tilføjet:
20-11-2017 10:54:59
Svar/Indlæg:
29/6
Jeg giver det et forsøg :)