Hjælp! Ny computer intet billede

Bundkort & CPU d.  20. april. 2018, skrevet af Labze
Vist: 1299 gange.

Labze
 
Overclocker
Tilføjet:
20-04-2018 20:41:22
Svar/Indlæg:
164/24
Hej folkens

Jeg er lidt på bar bund. Har skulle hjælpe min kæreste's nevø med at bygge en ny computer men problemet er, at der sker intet når den starter op.

Computeren starter ellers fint, jeg han høre harddisken komme i omdrejninger og alle blæsere køre. Dens debug LED lyser hurtig op men bliver ikke ved med at lyse som hvis der ellers skulle være problemer. Hvis jeg prøver at slukke computeren kræver det også jeg holder sluk knappen nede i 5 sekunder hvis ellers er usædvaneligt for mig hvis en computer ikke starter op.

Men på skærmen sker der intet. Intet signal eller noget og jeg kan ikke finde ud af hvorfor. Jeg har prøvet at fjerne RAM, tage alting ud og ind igen og sørget for alle kabler sidder ordentligt men kan ikke finde ud af hvor den er gal.

Så nogen der kan være behjælpelig her?
På forhånd tak.

Specs:
I3-8350
MSI B250M Gaming Pro
Asus GTX 1050
2x 4Gb Kingston HyperX 2400Mhz DDR4
Corsair VS450
akacomicsdk
 
Enthusiast
Tilføjet:
20-04-2018 21:46:07
Svar/Indlæg:
547/34

Bundkortet understøtter ikke din processor.
Så du skal have nyt bundkort (eks med Z370 chipset) eller en Kaby Lake processor.
Det er samme socket (1151) men Coffe Lake er 8. gen Intel CPU.










Svaret blev redigeret 4 gange, sidst af akacomicsdk d. 20-04-2018 21:53:46.


Petter1979
 
Elitebruger
Tilføjet:
21-04-2018 06:55:26
Svar/Indlæg:
1265/80
Når det ikke er en k model, kan han nøjes med et b360 bundkort, feks dette:
https://www.happii.dk/Bundkort...