Router æder min hastighed. [SOLVED]

Netværks udstyr d.  12. maj. 2018, skrevet af Cardio
Vist: 2425 gange.

Cardio
 
Nyhedsskribent
Tilføjet:
12-05-2018 13:57:15
Svar/Indlæg:
300/58
Hej gutter og inder ...


Jeg har en bragende lækker Netgear Nighthawk(R) X4S R7800
der sammen med en 500/500 fiber burde være optimalt.
Problemet er nu bare at min hastighed er helt nede under 100 på både down og upload.
Nyeste firmware installeret. Umiddelbart vil jeg mene jeg har fået pillet ved noget der begrænser men aner ikke hvad.
Sætter jeg kablet fra boksen direkte i min pc har jeg langt over 500 / 500 så fejl fundet. Men hvad kan det specifikt være jeg har pillet ved der har smadret farten??

Kan sku ikke undvære router med alle de andre ting der også sidder på. NAS, PS4 ind imellem osv.


Tråden blev redigeret 1 gang, sidst af Cardio d. 13-05-2018 13:46:12.
ICE-Cool
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-05-2018 14:24:25
Svar/Indlæg:
3735/42
Beton og stål reducere dit Wifi signal, og routerens placering kan have en del at sige. Men du kan også have elektriske apparater, i dit hjem der forstyrre dit Wifi signal.

Hvis at nogle af dine naboer benytter samme kanal til deres Wifi, som du benytter så forstyrre det dit signal.
Dette kan du undersøge med en Wifi scanner, Fx. Wifi analyzer til androide eller inssider til Win og Mac OS.

Så det ville jeg starte med at undersøge.

Hvad benytter du 5Ghz eller 2,4Ghz Wifi?



puma99dk|
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-05-2018 14:29:56
Svar/Indlæg:
410/8
Det lader vist til os når man læser på Netgear's community det er en ommer fra Netgear prøv og se om du kan få den ombyttet eller få dine penge tilbage der er fejl på modellen og firmware update, ændring af MTU, deaktivering af QoS m.m. virker ikke.

Tråden startede i Maj 2016 og i Juni 2017 var der stadig problemer: https://community.netgear.com/...


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af puma99dk| d. 12-05-2018 14:30:23.


Cardio
 
Nyhedsskribent
Tilføjet:
12-05-2018 18:23:03
Svar/Indlæg:
300/58
#1 Det er ikke wifi

#2 takker .. og øv ! ☹


TwoGoldCoins
 
Newbie
Tilføjet:
12-05-2018 18:29:48
Svar/Indlæg:
20/1
Har du prøvet at resette/nulstille din router?


gandalf18
 
Ny Skribent
Tilføjet:
12-05-2018 20:56:02
Svar/Indlæg:
5231/456
har du tjekket det kabel imellem router og fiber boks? ., jeg havde en router for nogle år siden og jeg brugte bare det kabel der fuglte med , det viste sig og være lort , så ind på avcables.dk og købe et cat6a kabel , og så mine problemer løst :)hehe ,


JanVen
 
Overclocker
Tilføjet:
12-05-2018 21:25:04
Svar/Indlæg:
122/1
Jeg har en r7000 og den begyndte at neddrosle min 600/600 til under 300.

Jeg prøvede at bøvle med den og opgav og købte en anden. Inden jeg fik sat den nye på, kom jeg til at slå opsamling af forbrug fra - og så havde jeg min fulde hastighed igen 🙂


mfcods
 
Elitebruger
Tilføjet:
13-05-2018 01:14:09
Svar/Indlæg:
3993/206
#0 Er det NoNig du hentyder til? Med inder?


Cardio
 
Nyhedsskribent
Tilføjet:
13-05-2018 07:22:57
Svar/Indlæg:
300/58
#6 interessant .. Hvad hedder det inde i menuen ? Syntes ikke jeg kan se det

#7 gutter og guttinder .. siger til ham du kalder ham en tøs 🤣


Cardio
 
Nyhedsskribent
Tilføjet:
13-05-2018 07:23:46
Svar/Indlæg:
300/58
#5 alf er cat6 ..


TwoGoldCoins
 
Newbie
Tilføjet:
13-05-2018 07:29:08
Svar/Indlæg:
20/1
Har du prøvet at resette/nulstille din router?


Cardio
 
Nyhedsskribent
Tilføjet:
13-05-2018 09:08:49
Svar/Indlæg:
300/58
#10 Yea sir


JanVen
 
Overclocker
Tilføjet:
13-05-2018 09:49:42
Svar/Indlæg:
122/1
#8 På min hedder Trafikmåler inde under Avanceret opsætning.

Men det var fordi jeg havde leget med app'en på tlf og var kommet til at slå det til ved et uheld åbenbart.


gandalf18
 
Ny Skribent
Tilføjet:
13-05-2018 10:29:09
Svar/Indlæg:
5231/456
9# , men prøv og skift aligevel , fordi der var med min router dengang var vist ogås 5e eller sådan noget , men bare noget crap :) , ,


Cocio21
 
Moderator
Tilføjet:
13-05-2018 11:48:04
Svar/Indlæg:
4871/46
Tjeck for packet loss, og prøv gerne med andre kabler.

Et uheldigt ryk, hak eller buk kan være nok til at ødelægge et kable så det ikke kan yde hvad det burde.


Cardio
 
Nyhedsskribent
Tilføjet:
13-05-2018 13:42:39
Svar/Indlæg:
300/58
#13 14 det prøver jeg sku lige


Cardio
 
Nyhedsskribent
Tilføjet:
13-05-2018 13:47:35
Svar/Indlæg:
300/58
Jeg valgte inden jeg smed nyt kabel i at teste en anden port .. Jeg har sådan en lille gigabit switch tror jeg den hedder, den er som udvidelse så der kan sidder flere kabler i, og bum så er jeg på næsten 500 både op og ned ! 😳 weird stuff !


Cocio21
 
Moderator
Tilføjet:
13-05-2018 14:14:26
Svar/Indlæg:
4871/46
Det lyder mest af alt blot som en dårlig forbindelse i stikket jo 😲

Kiggede du på pins i Lan stikket så ? 😛


TwoGoldCoins
 
Newbie
Tilføjet:
13-05-2018 16:12:30
Svar/Indlæg:
20/1
#16 Havde nok været en idé at nævne i #0 at du også har en switch tilsluttet ;)

Men fedt du fik det til at virke :)