Kan ikke boote efter sleep

Bundkort & CPU d.  19. maj. 2018, skrevet af Invzr
Vist: 1455 gange.

Invzr
 
Elitebruger
Tilføjet:
19-05-2018 11:58:15
Svar/Indlæg:
1229/130
Hvis min computer går i sleep mode kan jeg ikke boote uden at tage strømmen fra flere gange, og starte igen. Denne gang lykkes det dog ikke. Når jeg tænder, er der ikke lys i keyboard og mus, sort skærm, POST kode er 00

Jeg har prøvet følgende:
Tage strøm fra, sætte til igen
Safe mode boot
Skifte BIOS (der er to forskellige BIOS, kan skifte mellem dem på bundkortet)

Intet af ovenstående gør nogen forskel

Rampage V Edition 10 mobo
i7 6800K
16GB RAM
SSD
Win 10
2x GTX1080
Walenad
 
Elitebruger
Tilføjet:
19-05-2018 13:19:39
Svar/Indlæg:
1646/23
PSU sikkert. Havde du haft et ældre mobo så bios-batteri.

Format C: Ny version af windows - kan være den som er træls.

Er dine grafikkort ens? Driller den også med kun et grafikkort i?

Hvor gammel er din SSD?


Invzr
 
Elitebruger
Tilføjet:
19-05-2018 13:31:56
Svar/Indlæg:
1229/130
Nej mine grafikkort er faktisk ikke 100% ens, dog begge Gigabyte. Systemet kører ellers fuldstændigt fejlfrit, der er udelukkende et problem når den går i sleep

Jeg har prøvet at tage strømmen fra det ene grafikkort og disable den PCI det sidder i, men det gør ingen forskel. Kan ikke sådan lige tage kortet ud af maskinen, da jeg har vandkøling med akrylrør

Hmm, SSD'en er fra 2013 så vidt jeg husker 🙂


Walenad
 
Elitebruger
Tilføjet:
19-05-2018 15:17:27
Svar/Indlæg:
1646/23


Invzr
 
Elitebruger
Tilføjet:
19-05-2018 15:25:52
Svar/Indlæg:
1229/130
Har faktisk læst den du linker til, men kan jo slet ikke få liv i maskinen, så kan ikke ændre det før den er startet 😛


Invzr
 
Elitebruger
Tilføjet:
19-05-2018 15:50:44
Svar/Indlæg:
1229/130
Nu fik jeg sgu gang i maskinen. Disablede alle mine DIMM slots, tændte computeren, tog strømmen fra igen, enablede slots, og nu virker den 🙂


Sven
 
Superbruger
Tilføjet:
25-05-2018 00:59:30
Svar/Indlæg:
3598/81
#5
noteret
tak