Youtube problemer ??

Diverse d.  22. august. 2018, skrevet af simsondegn
Vist: 498 gange.

simsondegn
 
Elitebruger
Tilføjet:
22-08-2018 18:28:40
Svar/Indlæg:
352/89

Hejsa derude.


Har et lille problem når jeg stener youtube. Kan kun får det til at køre rimeligt i 360p og vi har en 100mbit fiberforbindelse. Alt over 360p og det kører 20 sek og skal loade i 20 sek igen og sådan forsætte det hele tiden. Problemet er det samme om ungerne også er online eller ikke. Der er ingen problemer, hvis det er på telefonen over wifi.


Har forsøgt følgende:

- Skiftet kabel

- anden indgang i switch (ungerne er koblet på samme switch uden problemer)

- Opdateret driver til netkort




Kører windows 7 hvis det har noget at sige.


Nogen der kender nogle fif til problemet.


Mvh Mads



Tråden blev redigeret 1 gang, sidst af simsondegn d. 22-08-2018 18:29:41.
Slizerdk
 
Newbie
Tilføjet:
23-08-2018 00:44:06
Svar/Indlæg:
146/3

Hejsa


Har du noget slået til i din router der bremser trafikken - er qos slået til til at hjælpe streaming?


med venlig hilsen



ShoutingSeeker
 
Nørd
Tilføjet:
23-08-2018 06:01:30
Svar/Indlæg:
45/5

OP: Prøvet en anden browser?

Elles prøv at diable dine udvidelser hvis du kører med Chrome.



simsondegn
 
Elitebruger
Tilføjet:
23-08-2018 06:19:10
Svar/Indlæg:
352/89

#1 Har ikke indstillet noget på routeren, da jeg dårligt ved hvordan man gør dette 🙂


#2 Har faktisk prøvet en anden browser ( Firefox ) med samme resultat. Kan lige kigge på indstillingerne under Chrome, om der skulle være noget. 



CDCRenegade
 
Overclocker
Tilføjet:
23-08-2018 12:55:31
Svar/Indlæg:
1238/40

Har du tjekktet om HTML5 Youtube player er slået fra - hvis ikke så gør det


https://www.youtube.com/html5