Køb af ny processor

Apple/Mac d.  15. oktober. 2018, skrevet af thomashken
Vist: 769 gange.

thomashken
 
Newbie
Tilføjet:
15-10-2018 19:55:14
Svar/Indlæg:
5/1

Hej Hej jeg har ikke så meget forstand på computer udover at lave headshot :D

jeg vil meget gerne have flere fps i Black ops 4 lige nu ligger den på 70-100 med alt på low

min specs er:

i5 4690

16gb ram

Nvidia 1080 MSI


ved ikke om jeg burde have flere fps ? det burde være min cpu der trækker det ned, uden jeg har forstand på det?

jeg har ikke helt vildt mange penge af gøre godt med. hvis der er en der har et godt tilbud eller måske et godt fif? eller om der er en god måde at bytte fixe det på uden jeg skal ud og bruge flere 1000 :)


Tak på forhånd :)

ICE-Cool
 
Elitebruger
Tilføjet:
15-10-2018 20:21:16
Svar/Indlæg:
3736/42

Hvilken opløsning spiller du med? 70-100 er jo fint, har du sat detaljer på Max?


Hvor mange Hz, kan din skærm køre? 



Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af ICE-Cool d. 15-10-2018 20:22:28.


thomashken
 
Newbie
Tilføjet:
15-10-2018 20:37:12
Svar/Indlæg:
5/1

detaljerne er opsat efter en fps guide så alt er på low  har en 120hz skærm



thomashken
 
Newbie
Tilføjet:
15-10-2018 20:39:07
Svar/Indlæg:
5/1


detaljerne er opsat efter en fps guide så alt er på low har en 120hz skærm




ICE-Cool
 
Elitebruger
Tilføjet:
15-10-2018 21:07:52
Svar/Indlæg:
3736/42

Jeg ved ikke om du har misforstået mig, men hvilken opløsning benytter du? 



thomashken
 
Newbie
Tilføjet:
15-10-2018 21:59:52
Svar/Indlæg:
5/1

1920x1080

syntes det andet er for grynet..



Had
 
Elitebruger
Tilføjet:
16-10-2018 08:23:17
Svar/Indlæg:
762/28

Hvad er hastigheden på dine ram?

DDR3-1333, DDR3-1600?

Jeg har microstutters på et lignende system, men vil ikke bruge flere penge på at opgradere det system. 



Gripen90
 
Senior Skribent
Tilføjet:
16-10-2018 14:29:19
Svar/Indlæg:
15854/630

Black Ops 4 er primært GPU limiteret, så umiddelbart giver et bedre grafikkort mere ydelse..
Selv en Core i7 870 trækker spillet fint med et RX 580 omkring 60 fps high detail.



thomashken
 
Newbie
Tilføjet:
16-10-2018 17:51:49
Svar/Indlæg:
5/1

Kan ikke forstå at jeg skal bytte mit 1080 grafikkort ud? er det allerede udateret



thomashken
 
Newbie
Tilføjet:
16-10-2018 17:56:21
Svar/Indlæg:
5/1

det er 1600hz 16gb



LoganPaul
 
Overclocker
Tilføjet:
12-11-2018 14:26:59
Svar/Indlæg:
2/0

brug mindst intel coffee lake core 8600k processor



CDCRenegade
 
Overclocker
Tilføjet:
12-11-2018 15:21:54
Svar/Indlæg:
1239/40

Normalt er problemet grafikkortet men din 1080 er ok - dit problem er din CPU i dette tilfælde og du bør kikke efter en ny - f.eks. et Coffee Lake sæt 

https://eu.battle.net/support/...