Intet skærmsignal efter at jeg har installeret ny CPU. 2500k -> 3770k

Bundkort & CPU d.  27. januar. 2019, skrevet af scones
Vist: 437 gange.

scones
 
Overclocker
Tilføjet:
27-01-2019 13:49:28
Svar/Indlæg:
1/1

Jeg prøvede at lave en post på Tomshardware uden held. (siden bugger PT.) Håber at det er ok at jeg bare copy paster her :)

Just got a used 3770k from eBay, and when i install it and boot up the system, everything seems fine except from the monitor not receiving any signal.

As soon as i install the old CPU again, everything is fine and there is a signal straight away. I'm not getting any beeps from the motherboard.

Other parts:

Motherboard: Asus P8P67 LE

GPU: GTX 980 ti Founders Edition

Ram: 2 each of these] - 4x4gb DDR3 1600mhz CL9 1.5v

 

I have tried:

Updating BIOS to latest version.

Every single display output on GPU

Clearing CMOS by removing and installing battery. Also tried moving
this thing to the side and back, because i heard that's a way of clearing CMOS

Using 1 ram stick

Hitting MemOK

 

Any other ideas? 

animal-mik
 
Elitebruger
Tilføjet:
27-01-2019 15:19:10
Svar/Indlæg:
856/145
hvilken bios version kører du ? minimum 3602 før din 3770K virker..

måske defekt cpu..


https://www.asus.com/dk/Mother...


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af animal-mik d. 27-01-2019 15:19:22.


scones
 
Overclocker
Tilføjet:
27-01-2019 15:27:20
Svar/Indlæg:
1/1

hvilken bios version kører du ? minimum 3602 før din 3770K virker.. 

måske defekt cpu.. 


https://www.asus.com/dk/Mother... Skrev animal-mik d. 27-01-2019 15:19:10

Jeg kører den nyeste version 3801,  så det burde ikke være det :(

Defekt cpu er også det jeg er bange for, dog tænder pcen fint og der er ingen beep fra motherboard, så det er sgu lidt mærkeligt.



krikke
 
Elitebruger
Tilføjet:
27-01-2019 17:00:25
Svar/Indlæg:
2263/16

Bøjet pin?



yupper
 
Elitebruger
Tilføjet:
27-01-2019 19:37:32
Svar/Indlæg:
1236/9

du er inde på det selv

As soon as i install the old CPU again, everything is fine and there is a signal straight away. I'm not getting any beeps from the motherboard.

det må være en defekt cpu



IgIbUu
 
Elitebruger
Tilføjet:
29-01-2019 15:16:09
Svar/Indlæg:
592/58

den kører ikke over på onboard grafik når du skifter cpu?

 



loopstr
 
Ny Skribent
Tilføjet:
29-01-2019 18:36:20
Svar/Indlæg:
487/65

fejl



Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af loopstr d. 29-01-2019 18:37:03.



www.bildelestore.dk