Chrome Cast mister forbindelsen ?

Netværks udstyr d.  01. marts. 2019, skrevet af jmose
Vist: 2811 gange.

jmose
 
Moderator
Tilføjet:
01-03-2019 18:01:40
Svar/Indlæg:
3848/534

Hej, 

 

Vi har en ChromeCast (tror model 2016 - ikke den nyeste) 

Vi har en Linksys WRT1900AC router, som ikke er på listen over router med kendte problemer. Jeg har i routeren sat netværksenheder til høj prioritering. n

Setuppet har kørt problemfrit i over 2 år, og nu begynder Chromecasten pludselig at have problemer. Det virker som om den smider forbindelsen. Og den "forsvinder" også fra tilgængelige enheder på telefon app. 

Nogen der har oplavet noget lignende ? 

 

Enheden slukkes hver aften, og bliver således genstartet.Routeren fuldt opdateret og genstartet.

Hvad overser jeg ? Eller er det bare tid til ny enhed ? 

 

 

Bullet
 
Moderator
Tilføjet:
01-03-2019 18:28:45
Svar/Indlæg:
1716/90
Prøv lige at nulstille Chromecast helt, det har hjulpet på mine 2 Chromecast 2


jmose
 
Moderator
Tilføjet:
01-03-2019 20:04:31
Svar/Indlæg:
3848/534

Nu har jeg ihvertfald nulstillet den, og så sat den op til 5Ghz forbindelsen på routeren. Så må vi se om den bliver mere stabil. 

 



Bullet
 
Moderator
Tilføjet:
02-03-2019 07:36:44
Svar/Indlæg:
1716/90
#2 Ellers kan du lige prøve at bruge 220volt adapteren, husk at slå "smugkig" fra så du ikke får beta software ind.


CDCRenegade
 
Overclocker
Tilføjet:
02-03-2019 09:16:59
Svar/Indlæg:
1223/39

Den Linksys 1900 er ikke verdens bedste - havde en og den blev efter et 1/2 år med små bøvl udskiftet til en Asus 88 og har siden ikke haft et eneste problem.

 

 

 



jmose
 
Moderator
Tilføjet:
02-03-2019 14:58:04
Svar/Indlæg:
3848/534

#2 Ellers kan du lige prøve at bruge 220volt adapteren, husk at slå "smugkig" fra så du ikke får beta software ind.Skrev Bullet d. 02-03-2019 07:36:44

 

Tak for tippet. 

 

 

Den Linksys 1900 er ikke verdens bedste - havde en og den blev efter et 1/2 år med små bøvl udskiftet til en Asus 88 og har siden ikke haft et eneste problem.

 

 

 

Skrev CDCRenegade d. 02-03-2019 09:16:59

Har egentlig ikke problemer med routeren, den kører fint. Men er OBS på den: 

 

 



Spriz
 
Superbruger
Tilføjet:
02-03-2019 22:49:35
Svar/Indlæg:
337/33

Du kan købe en lille adapter så du kan smide et ethernet-kabel i den hvis du alligevel har det trukket til? Efter vi gjorde det med vores har det kørt klippe-stabilt. Teorien er at der lige så stille er kommet for meget støj på både 2,4 og 5ghz i nabolaget.



Bullet
 
Moderator
Tilføjet:
25-03-2019 18:46:10
Svar/Indlæg:
1716/90

#0 status på problemet?



jmose
 
Moderator
Tilføjet:
25-03-2019 20:20:18
Svar/Indlæg:
3848/534

Efter en nulstilling / genstart og flytning til 5ghz på routeren, har den kørt fint! 

 

(frygter nu bare lidt når huset bliver solgt, og vi skal i lejlighed i byen....) 



Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af jmose d. 25-03-2019 20:33:55.


Bullet
 
Moderator
Tilføjet:
26-03-2019 05:58:32
Svar/Indlæg:
1716/90
#8 Ay caramba, og wifi over det hele til at forstyrre den.. gg :) men fedt det hjalp