Billed upload fejler 9,9 ud af 10 gange

Om siden d.  06. juni. 2019, skrevet af Gripen90
Vist: 809 gange.

Gripen90
 
Senior Skribent
Tilføjet:
06-06-2019 04:02:19
Svar/Indlæg:
15852/630

Er der nogen udsigt på hvornår, det at kunne enten at linke til billeder via en url kommer til at virke, eller blot den billed upload funktion, der er lavet men hvor der hele tiden kommer fejlmeddelelser ?

Denne fejl besked får jeg tæt på 10 ud af 10 gange, og det gør at man ærlig talt ikke rigtig gider lægge billeder på siden, eller blot prøve på det. Efter redesignet af siden synes jeg generelt ikke den har været spor bruger venlig når det angår billeder eller links til billeder mv.
Jeg er nødt til at uploade billede til tinypic som pt. er det eneste site jeg kender til hvor hwt ikke brokker sig over url koderne og kan nogen gange vise billede.


http://tinypic.com/r/2wdsq9w/9

Jeg synes, at det er ærgeligt da jeg gerne ville dele billeder og resultater/grafer etc, men jeg orker simpelthen ikke at skulle "slås" med siden om at få tingene til at virke.

 



Tråden blev redigeret 3 gange, sidst af Gripen90 d. 06-06-2019 04:04:30.
Gripen90
 
Senior Skribent
Tilføjet:
06-06-2019 04:04:59
Svar/Indlæg:
15852/630

Næh billede linket virkede heller ikke denne gang... så gør det almindelige link måske.



Gripen90
 
Senior Skribent
Tilføjet:
06-06-2019 04:08:45
Svar/Indlæg:
15852/630

Prøver igen.


Nææææh så lykkedes det. Jeg måtte også kun lave et screenshot af fejlen på hwt, og så uploade billedet til tinypic og så bruge windows klippeværktøj og så gemme det som billede, og så ville hwt upload funktionen godtage det.



KiloDunse
 
Programmør
Tilføjet:
06-06-2019 07:07:02
Svar/Indlæg:
1583/96

Hvilken browser bruger du. Kan du sende bilkedet, som du ikke kan uploade, på min mail?

 

 



Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af KiloDunse d. 06-06-2019 07:08:51.


gasolin
 
Elitebruger
Tilføjet:
06-06-2019 07:28:29
Svar/Indlæg:
4917/570

https://tinypic.com/r/2wdsq9w/...

virker ikke for mig 

 


 

Prøver lige et tilfældig imgur link 

 

Seneste køb, desværre sad undersænkningen (skrue til montering på væggen) på den forkerte side 


 

 

 



Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af gasolin d. 06-06-2019 07:31:32.


gasolin
 
Elitebruger
Tilføjet:
06-06-2019 07:35:13
Svar/Indlæg:
4917/570

Virkede i første forsøg, ingen trykken på linket ikonet på hol, bare direkte link, copy og så  indsæt 

Bruger chrome browser

Fra dropbox 

https://www.dropbox.com/s/4wds...

 

Andet forsøg 

https://previews.dropbox.com/p...

 

3 forsøg billede fra min pc 


 



Svaret blev redigeret 2 gange, sidst af gasolin d. 06-06-2019 07:41:35.


gasolin
 
Elitebruger
Tilføjet:
06-06-2019 07:42:55
Svar/Indlæg:
4917/570

Det vil sige jeg har ingen problemer med billede så længe det er fra min pc og imgur samt størrelsen ikke er for stor.



Burgurne
 
Nyhedsskribent
Tilføjet:
06-06-2019 16:46:21
Svar/Indlæg:
5129/1129

Samme som #6 her: Billedet her er fra postimage.org:


 

Og dette billede er fra min PC  (mit nyeste indkøb!!)

 




Gripen90
 
Senior Skribent
Tilføjet:
06-06-2019 17:49:39
Svar/Indlæg:
15852/630

Hvilken browser bruger du. Kan du sende bilkedet, som du ikke kan uploade, på min mail?

 

 

Skrev KiloDunse d. 06-06-2019 07:07:02

Jeg bruger Edge og Chrome og det er oftest lige meget om det fra bærbar eller stationær PC jeg prøver at uploade billederne. Nu har jeg desværre slettet de billeder jeg prøvede at uploade.

Dertil så synes jeg, at have lagt mærke til, at det er primært i hovedindlægget, at problemet opstår. 
Billedet som ikke ville blive accepteret i hovedindlægget, bliver derimod pludselig accepteret som i et svar på indlægget. F.eks billedet i #2 som virker fint er præcis det samme jeg prøvede at få ind i hovedindlægget #0, men hvor det ikke kunne lade sig gøre.