Ryzen 2200G/Asrock A320M-DGS poster ikke

Bundkort & CPU d.  24. juni. 2019, skrevet af LeeMania
Vist: 384 gange.

LeeMania
 
Overclocker
Tilføjet:
24-06-2019 18:28:47
Svar/Indlæg:
159/26

Jeg sidder og roder med min mors PC, som pludselig ikke viser noget billede mere. Jeg har testen med anden strømforsyning og ram med samme resultat. Jeg har også prøvet at tage CPU'en ud og tjekke pins, men kan ikke finde nogen fejl.

 

Fejlen er kommet fra den ene dag til den anden, uden nogen foregående symptomer.

 

Er der nogen der har oplevet dette før, som måske kan komme på et kvalificeret bud på hvad der kan være galt?

neemos
 
Chef redaktør
Tilføjet:
24-06-2019 22:55:09
Svar/Indlæg:
971/290

Prøvet med en ram stick af gangen i forskellige porte?

Clearet CMOS?

 



puma99dk|
 
Elitebruger
Tilføjet:
25-06-2019 00:12:40
Svar/Indlæg:
412/8

#1 nu har tjekket at dit bundkort er leveret med bios P4.40 el. nyere?

Dette er den bios el. nyere som kræves for at din AMD Ryzen 2200G Raven Ridge vil køre i dit AsRock board. Kan oplyse dette står på bios chippen har selv for mindre end 14dage siden haft et AsRock AB350M Pro4 Rev 1.03 i hænderne hvor bios var labelet på chippen.

Info ang. bios og cpu står her: https://www.asrock.com/MB/AMD/...



LeeMania
 
Overclocker
Tilføjet:
25-06-2019 07:00:40
Svar/Indlæg:
159/26

Det er en maskine der har virket i et års tid, så tvivler på det er bios. Har prøvet at resette bios og fjerne batteriet i længere tid, og begge ram klodser er testet enkelktvis i hvert slot, samt i anden pc.



puma99dk|
 
Elitebruger
Tilføjet:
25-06-2019 07:23:03
Svar/Indlæg:
412/8

Det er en maskine der har virket i et års tid, så tvivler på det er bios. Har prøvet at resette bios og fjerne batteriet i længere tid, og begge ram klodser er testet enkelktvis i hvert slot, samt i anden pc.

Skrev LeeMania d. 25-06-2019 07:00:40

Det meldte historien jo ikke noget som, har du os testet CPU i en anden maskine? kan fint være bundkortet som er gået.



LeeMania
 
Overclocker
Tilføjet:
25-06-2019 08:39:38
Svar/Indlæg:
159/26

Har ikke andet bundkort til at teste CPU i, men jeg tror jeg ringer til ComputerSalg i dag og hører om de kan finde fejlen (begge dele er købt der).



LeeMania
 
Overclocker
Tilføjet:
25-06-2019 08:57:53
Svar/Indlæg:
159/26

Jeg har taget maskinen med på arbejde, og har fået liv i den efter jeg blæste begge rom sokler med luft på dåse.

Det mærkelige er bare at maskinen ikke har været skilt ad siden den blev bygget, så hvorfor det virkede at blæse luft i dem er mig en gåde. Men det virkede og jeg takker mange gange for jeg hjælp til problemet.