aorus master z390 netværks problem

Bundkort & CPU d.  28. juli. 2019, skrevet af Aura
Vist: 354 gange.

Aura
 
Superbruger
Tilføjet:
28-07-2019 12:36:49
Svar/Indlæg:
270/46

jeg ser ud til at have et problem med at onboard lan porten kun kører 100Mbps når den skulle være en 10/100/1000 port, er der nogle der har et bud på hvordan jeg løser dette?



Tråden blev redigeret 1 gang, sidst af Aura d. 28-07-2019 12:37:04.
Waskus
 
Superbruger
Tilføjet:
28-07-2019 14:17:37
Svar/Indlæg:
354/3

Har du installeret driverne? Jeg har z390 aorus elite og 1000mbit internet og det kører fuld skrue.



PhillipA
 
Superbruger
Tilføjet:
28-07-2019 18:25:45
Svar/Indlæg:
210/29

Hvilke typer kabler og switch/router bruger du?



#3
JV
 
Ny Bruger
Tilføjet:
28-07-2019 23:11:48
Svar/Indlæg:
38/7

Efter jeg fik mit Aorus Master. Har jeg aldrig oplevet så mange driver fejl. Mit netkort virker overhovedet ikke. har prøvet alt. Mit bud er at du har et driver problem.

 

 



Aura
 
Superbruger
Tilføjet:
29-07-2019 10:09:19
Svar/Indlæg:
270/46

jeg har skiftet kabel til et cat6, helt nyt fra forhandler.

jeg har installeret de nyeste drivere.

router er en sagecom fra yousee

 

løsningen for mig var at skifte port på routeren selvom den port det sad i kørte 1Gbps med det gamle system og det gamle kabel.

 



Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Aura d. 29-07-2019 10:09:40.


#5
JV
 
Ny Bruger
Tilføjet:
08-08-2019 16:55:16
Svar/Indlæg:
38/7

Jeg har også prøvet alt det. Jeg har opgivet. Men må ærligt sige at jeg ikke rør deres produkter mere. Havde aldrig problemer med mit Asus.