Ingen skærm billede efter nyt bundkort

Bundkort & CPU d.  08. februar. 2020, skrevet af JV
Vist: 502 gange.

JV
#0
JV
 
Ny Bruger
Tilføjet:
08-02-2020 11:11:25
Svar/Indlæg:
38/7

Da mit bundkort var bleven mindre defekt. har jeg sendt det retur.

Jeg har så købt et mindre bundkort til det andet kommer tilbage.

Dog efter jeg har sat det hele til kan jeg ikke få gang i pcen

Når jeg tænder for pcen starter lyset op i bundkortet. og blæseren til cpu køre. Alle andre blæser køre ikke.

Skærmen register at der sker noget. men tænder aldrig helt.

alt virkede før med det andet bundkort, udover det så har jeg prøvet med andet grafikkort samt det som sidder i cpu. intet forskel.

Bundkortet er et ASUS ROG Strix z390-H Gaming

https://www.elgiganten.dk/prod...

 

9900k

asus 1080ti

corsair vengeance LPX ram 32gb

Psu corsair 750rm

køler nzxt 62x 

animal-mik
 
Elitebruger
Tilføjet:
08-02-2020 12:39:08
Svar/Indlæg:
883/157
hvad bios er der på mobo ? din 9900K kræver bios 2203 ?

så TROR det er derfor - at bios er ældre og ikke understøtter denne cpu

https://www.asus.com/dk/Mother...


Waskus
 
Superbruger
Tilføjet:
10-02-2020 10:09:38
Svar/Indlæg:
356/3

Ah det bundkort burde da supporte en 9900k uden opdate. Hvis du har en nvme m2 så start med at pille den ud og se. Stadig sort skræm og du har prøvet gfxkort i en anden pci slot, så prøv at pille cpu køleren af og monter den igen.



#3
JV
 
Ny Bruger
Tilføjet:
10-02-2020 18:51:37
Svar/Indlæg:
38/7

Hej :) beklagere det sene svar. Jeg har ikke kunne komme her ind. 😲

 

Først tak for svar. :) bundkortet understøtter den cpu. Men fandt ud af hvad fejlen er.

Der var en ramblok der drillet. Lille latterligt problem som jeg burde have fanget. 🤣