Har et mystisk problem med min computer

Software d.  25. april. 2021, skrevet af Esovius
Vist: 392 gange.

Esovius
 
Newbie
Tilføjet:
25-04-2021 14:27:28
Svar/Indlæg:
34/12

Hej
Jeg har fået et lidt mærkeligt problem, med min pc. 
Den vil ikke logge ind på csgo netværket, og et andet problem er at jeg nogen gange ikke kan skrive i en facebook chat, så siger den at den mangler internet forbindelse, selvom at chatten opdateres med hvad andre skriver, så kan jeg ikke svare.. Og nogen gange virker nettet lidt langsomt, som om det skal have et par sekunder til at tænke, hvis jeg åbner en ny side.
Jeg har prøvet at logge ind på min bærbar i cs og der virker det fint.

Jeg har prøvet af afinstallere csgo, steam og installere igen.
Jeg har tjekket internet forbindelsen.
Jeg har prøvet at trække stikkene ud af routeren
Jeg har prøvet at gendanne routeren til fabriksindstillinger
Jeg har prøvet at ringe ind til Yousee og de kan ikke se at der skal være noget galt pt.

Er der nogen som har bare en lille ide til hvad jeg kan gøre?? Vil gerne undgå en formatering :D 

På forhånd mange tak :) Fra en meget presset og irriteret mand :D :D :D 

Esovius
 
Newbie
Tilføjet:
25-04-2021 14:28:05
Svar/Indlæg:
34/12
https://hwt.dk/images/userimages/2021/4/120810-forumpost-2336624-2533cda9-0dfd-4542-90f0-ba062dbc85c6.png


Svaret blev redigeret 2 gange, sidst af Esovius d. 25-04-2021 14:32:28.


Esovius
 
Newbie
Tilføjet:
25-04-2021 14:32:40
Svar/Indlæg:
34/12
https://hwt.dk/images/userimages/2021/4/120810-forumthread-353093-66f19a51-f024-4c23-9b48-0210c50bf2a2.jpg


TolaGarf
 
Overclocker
Tilføjet:
25-04-2021 14:49:02
Svar/Indlæg:
264/14

Skift din DNS server i din router til 1.1.1.1 og 8.8.8.8. Hvis du ikke har adgang til din router, skal du ændre det i dit netkorts opsætning i Windåse 10 (google det hvis du ikke ved hvordan).

Det er typisk din ISP's DNS server, som bliver udsat for DDoS angreb eller bare er mega overbelastet, og de symptomer du beskriver er jeg næsten sikker på det er der fejlen ligger, da mange chat programmer og lign. ikke kræver DNS lookup, men har direkte IP forbindelse igennem netværket



Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af TolaGarf d. 25-04-2021 14:50:02.


BPM
 
Senior Skribent
Tilføjet:
25-04-2021 14:56:06
Svar/Indlæg:
212/2

er det trådløst eller med kabel ?



Esovius
 
Newbie
Tilføjet:
25-04-2021 17:11:43
Svar/Indlæg:
34/12

Prøvede lige at ændre det på mit netværkskort. Og det så rigtig god ud i 4 min. Men så skete samme fejl + jeg havde kun 10% at den internet hastighed som jeg havde før.. 
Hvis jeg skal prøve det på routeren.. Har aldrig prøvet det før, så det er måske et dumt spg. som giver sig selv når jeg kommer derind. Men skal jeg ændre det på hele routeren eller kan man bare ændre det på min computers adgang?

 

Og computeren er tilsluttet til nettet via kabel



Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Esovius d. 25-04-2021 17:12:17.


ICE-Cool
 
Elitebruger
Tilføjet:
25-04-2021 20:08:48
Svar/Indlæg:
3795/43

Prøv at kontakt din internet udbyder og sig til dem at din forbindelse er ustabil, så kan de sætte en overvågning på og se om den er ustabil. 



Bullet
 
Moderator
Tilføjet:
26-04-2021 04:45:01
Svar/Indlæg:
1765/90
Hvad bruger du af antivirus/firewall osv??


Esovius
 
Newbie
Tilføjet:
26-04-2021 18:59:55
Svar/Indlæg:
34/12

Jeg bruger kaspersky og det har jeg gjort i 4 år



Bullet
 
Moderator
Tilføjet:
27-04-2021 11:57:30
Svar/Indlæg:
1765/90
Prøv lige at fjerne det helt fra Windows og se om det evt hjælper.


Esovius
 
Newbie
Tilføjet:
27-04-2021 12:27:16
Svar/Indlæg:
34/12

Vil en formatering overhovedet hjælpe?
 



Bullet
 
Moderator
Tilføjet:
27-04-2021 16:23:16
Svar/Indlæg:
1765/90
Det er jo svært at vide, det kan jo komme igen når du har installeret alt dine ting som du har haft inde førhen, først bliver du nok nød til at undersøge om der er nogle programmer/drivers som kan drille dit netkort af en art... jeg havde en klient som havde bullguard antivirus og firewall aktiveret, de kunne ikke connecte til five m (gta 5 ting) og alle andre spil virkede ganske fint... så blev firewall delen deaktiveret og så virkede det, Så det kunne sagtens være kaspersky som f*cker etellerandet op, prøv lige at fjerne det og så nulstille Windows firewall bagefter også og reboote

https://theitbros.com/reset-wi...