4929-medium.jpg
Sidst var det AMDs absolutte topmodel FX-60, vi kiggede på. Denne gang er det i en helt anden prisklasse vi finder dagens nyhed.
4936-medium.jpg
Endnu en gang er Hardware-Test på pletten med en test af AMDs nyeste og vildeste processor: Athlon 64 FX-60. Denne gang har AMD introduceret dualcore i FX serien og det er bestemt ikke noget at klage over.
4184-medium.jpg
"Har I ikke allerede testet den?" hører jeg nogle af jer spørge. Jo det har vi godt nok, men ikke en med San Diego kernen...
4159-medium.jpg
AMDs nyeste fartmonster har slået sin vej forbi Hardware-Test. Var der forresten nogen der sagde 3+GHz i overclocked tilstand?
4027-medium.jpg
AMD har, med Sempron 3300+, føjet endnu en model til rækken af budget-processorer. Vi kigger nærmere på AMDs nyeste, sammenligner den med de mindre modeller, og så overclocker vi.
3931-medium.jpg
Så er den her endelig! Den første og længe ventede dualcore processor fra AMD har vist sig på Hardware-Test redaktion. Nu er der kun et spørgsmål tilbage; er det hele fup og salgstrick eller har dualcore noget på sig?
3737-medium.jpg
At have for mange forskellige produkter på markedet på én gang, er sjældent en god forretning. AMD har introduceret nye low-end Sempron processorer til Socket 754, for at gøre klar til udfasning af Socket A-platformen. Vi tager et kig på Sempron 2800+ og 3100+ til Socket 754.
side 4 af 4