4863-medium.jpg
Her til vinter og starten af foråret bliver markedet oversvømmet med nye grafikkort. Vi kigger på rygterne, og ser om der er noget i dem.
6743-medium.jpg
Rating systems at HWT
4884-medium.jpg
955 processoren er sidste udkald for en high-performance CPU baseret på Netburst-arkitekturen. Vi ser nærmere på den nye processor i den
4831-medium.jpg
nVIDIA stormer frem mens ATi prøver at holde fast. ATi's store problem er leveringen, hvor nVIDIA er langt forud. Har nVIDIA igen fået overtaget magten både ved de små og de store kort? Vi gennemgår de nyeste grafikkort fra de to giganter...
4817-medium.jpg
Den nye computer-standard hedder BTX og skal med tiden afløse den ret gamle ATX-standard. Vi vil her prøve at beskrive alle de nye fordele som denne nye standard bringer med sig.
4613-medium.jpg
ATI's nyeste tre-trins raket er endelig klar - klar til kampen mod NVIDIA. Men hvad kan den nye familie og er det nok til at tage førertrøjen?
4448-medium.jpg
Vi kigger på vores eget rating-system og de andres! Er det fup og fiduser det hele? Skal alt have awards? Hvad sker der derude? - lad os
4251-medium.jpg
Med G70 har NVIDIA sat alt ind på at tage high-end tronen fra ATI. Kan giganten fra Santa Clara slå de kolde Canadiere?
3840-medium.jpg
Dette er den foreløbigt sidste del af artiklen om grafikkortet. Vi vil i denne omgang gå i dybden med forskellige typer af rendering, herunder TBR og multi-chip-rendering. Der vil også væren en del om fremtiden og en endelig konklusion på alle 5 artikler.
3795-medium.jpg
Denne gang skal vi se på interfaces og 3D-standarder. Under interfaces vil bl.a. AGP og PCI-e blive udpenslet og vi vil bl.a. se kort på directX idag og i fremtiden.
3653-medium.jpg
En guide til de forskellige typer fladskærme og de forskellige teknologier bag dem.....
side 3 af 3