Sælges: Byttes: 2x Evga GTX 680 SC Signature 2

Grafikkort d.  14. april. 2014, skrevet af Alien
Vist: 538 gange.

Alien
 
Nørd
Tilføjet:
14-04-2014 22:41:01
Svar/Indlæg:
30 / 10
Omdømme:
0 / 0


Postnr./by
2800 Kongens Lyngby
Nu er jeg endnu gang på udkig efter en byttehandel.

Jeg har 2 styks Evga GTX 680 SuperClocked Signature 2 grafikkort liggende, som jeg egentlig godt kunne tænke mig at bytte til et nyere kort som fx 780 eller 780 ti, +/- lidt penge afhængig af grafikkortet. Det er KUN disse to slags kort, jeg er på udkig efter, og helst non-reference.
Jeg bytter da jeg synes 2 GB lige er på grænsen med et multi-monitor setup og da jeg gerne vil prøve noget nyt. Grafikkortne leverer en god performance og har som ekstra, nogle backplates på, som normalt ikke hører med, men er købt ved siden af.

Jeg bor i Odense og bytter helst face to face. Har en gang i mellem bil til rådighed, så kunne også evt. køre ud, dog helst indenfor Fyns rammer.

- Link til kortne: kortlink.dk/e5q9
- Her er desuden nogle billeder: http://imgur.com/a/3uzoY

Lidt info om kortne:
Det ene kort har jeg både emballage, kvittering, CD med driver og alt hvad der nu ellers hører med til. (Næsten 2 år gammelt)

Til det andet kort (lidt over et år gammelt) har jeg desværre ikke emballage eller kvittering, da det hørte med i en færdigsamlet PC fra Topdata.dk. Det eneste der hørte med var nogle klistermærker, CD med driver, en plakat og en quick-guide, eller sådan noget. Jeg kan dog godt vise kvittering for hele computeren, hvori der står, at grafikkortet hørte med, men det står i mit navn og den kvittering beholder jeg helst selv, da den gælder for hele PC'en og ikke kun grafikkortet. :)

Desuden, fælles for dem begge gælder der, at de har fået sat backplates på, som var et ekstra-køb, da de normalt ikke hører med til Evgas GTX 680 modeller.
- Men, uanset hvad, så har Evga jo deres 3 års garanti, som gælder uanset om man er den oprindelige ejer, har købt dem brugt hos en anden eller om man har kvittering eller ej, så du burde være godt dækket uanset hvad.
(Dette har jeg hvert fald læst mig frem til her: http://www.afterdawn.dk/nyhede...

og her: http://www.evga.com/articles/0... )

Man skal selvfølgelig være indstillet på at de tilsammen godt kan sluge en del strøm (derfor er det nødvendigt med en tilstrækkelig stor PSU), afgive en del varme (have et stort kabinet med god airflow) og desuden kan de også godt larme mere end hvad man finder behageligt, når der virkelig presses nogle kræfter ud af dem, dog alt afhængigt af hvordan FAN-profilerne er indstillet. I mit eget kabinet (Cooler Master HAF XM), rammer det øverste grafikkort (den med "mindst luft"), gerne 75-80 grader, når der køres "tunge" spil.

SLI-Bridge fås også med, hvis det ønskes.

Beklager den lidt lange smøre, men hellere for grundig end for lidt ^^

(Kører også på hol.dk)
DeuS#1
 
Superbruger
Tilføjet:
22-04-2014 14:13:45
Svar/Indlæg:
757 / 137
Omdømme:
0 / 0
stadig til salg ?