Købes: Søger bærbar til erstatning af Acer Aspire R5-2500U

Bærbare d.  01. november. 2020, skrevet af TKJ_tkj
Vist: 168 gange.

TKJ_tkj
 
Overclocker
Tilføjet:
01-11-2020 13:48:42
Svar/Indlæg:
0 / 1
Omdømme:
0 / 0


Postnr./by
7000 Fredericia

Hej allesammen. 

Som så mange andre studerende, så var jeg lidt presset i gerningsøjeblikket, da jeg stod og manglede en bærbar i started af mit studie. Jeg er så endt med en af de billige fra Elgiganten. Det kan jo ske for selv den bedste!

Men er jeg tilfreds? Nej, ikke rigtigt. Den har ikke så meget at byde på, og jeg har faktisk været ret undervældet, selv sammenlignet med min nok 10 år gamle Compaq. Jeg står nu i en situation hvor jeg kan få den afsat til et familiemedlem der mangler en PC der ikke skal kunne noget, men da det også er en computer jeg bruger i forbindelse med mit studie (selvom der ikke er meget af den slags lige i øjeblikket) mangler jeg en erstatning. 

Jeg søger ikke noget vildt, men der må godt være lidt gods i. Jeg søger en opgradering, der gerne skulle kunne trække diverse simple spil uden problemer. Eksempelvis kan jeg lige PT dårligt spille Binding of Isaac uden at den hakker afsted som et mindre damplokomotiv.

 Mit budget er i omegnen af en 2-4000 kroner, afhængigt af hvad der dukker op, så jeg håber egentligt bare på at nogen lige har noget værdigt grej til studie- og hverdagsbrug, med hygge-potentiale.