Logitech forbedrer tastaturserie

Diverse d.  15. december. 2000, skrevet af The Boss 0 Kommentarer.  Vist: 318 gange.

Logitech har indtil nu solgt mere end to millioner trådløse tastaturer, der tilsammen producerer en million ord hvert tyvende minut. Det betyder, at tastaturernes samlede output dagligt er på omtrent 25 milliarder tegn. Det er nok til at lave en tekstlinie, der kan strække sig tre gange rundt om jorden og nå til månen i løbet af ti dage.

Den nye serie inkluderer:

Cordless Desktop
En kombineret løsning med trådløst tastatur og en Cordless Wheel Mouse. Tastaturet har tre ekstra taster til internetadgang, email og adgang til søgemaskine. Vejl. pris: kr. 699,00 inkl. moms.

iTouch Keyboard
Et nyt tastatur med to USB-porte indbygget og en praktisk holder til ledningerne. Med portene på tastaturet slipper man for besværet med at tilslutte USB-produkter bag på maskinen. Dette tastatur har fire internettaster inklusiv ét-kliks adgang til Logitechs iTouch-internetportal. Vejl. pris: kr. 449,00 inkl. moms.

Deluxe Access Keyboard
Som Cordless Desktop, men med knapper, der fører brugeren direkte til email, søgemaskine og favoritside. Vejl. pris: kr. 199,00 inkl. moms.

Desuden vil Logitech fortsat sælge de to andre populære Cordless Desktops.
Cordless Desktop iTouch tilbydes nu med Cordless MouseMan Wheel. Vejl. pris: kr. 899,00 inkl. moms.
Cordless Desktop Pro med split-tastatur leveres ligeledes med Cordless MouseMan Wheel. Vejl. pris: kr. 999,00 inkl. moms.

Tastaturerne i begge pakker har fire internet- og syv multimedietaster.
Alle produkter i Logitechs nye tastaturserie-serie er i butikkerne fra først i oktober.