Guide til neddrosling af blæsere

Diverse d.  16. december. 2000, skrevet af heo 0 Kommentarer.  Vist: 357 gange.

Kim fra www.tweakup.dk har lige smidt mig en mail om en ny guide han har lavet der viser hvordan man neddrosler sine blæsere ved kun at forsyne dem med 7 V istedet for de originale 12 V.

Med fare for at blive nakket i vores forum for endnu engang at bruge copy'n'paste bringer jeg herunder hvad Kim skev til mig:

citat[Efter vores kraftige designskifte igår torsdag, blev det endelig den tid, hvor jeg blev færdig med mit seneste projekt, nemlig en guide i hvordan man nemt og hurtigt kan modificerer en strømtyv så man får et blæserudtag med kun 7 volt og derfor kan få en mere stille blæser. Noget som kan få enhver køler til at blive en silent køler. Guiden er udfærdiget på et sådan måde at alle skulle kunne gennemgå guiden og sidde med et tilfredsstillende resultat. Hvis dette ikke er tilfældet er du/i meget velkomne til at kontakte os med spørgsmål, rettelser eller bare kommentarer. Der er en del info i guiden som jeg på forhånd beder jer læse inden i kaster jer ud i selve guiden. Guiden finder du i vores Guide sektion

Guiden kan læses her http://www.tweakup.dk/Guider/7volt.htm

Cool Regards
Kim
www.tweakup.dk- hardwareguiden netop for dig..]