Forum omstrukturering på Overclocking.dk

Diverse d.  07. marts. 2001, skrevet af heo 0 Kommentarer.  Vist: 296 gange.

På opfordring fra nogle af vores faste læsere har lavet en mindre omstrukturering af vores forum, så dette skulle være blevet mere overskueligt. Det er også blevet til 4 nye kategorier, hvoraf den sidste nok bør studeres grundigt af nogle af jer.

Kabinet

Det er her du kan skrive dine indlæg vedr. kabinetter og tilbehør, det kan være alt fra valg af strømforsyning, støjdæmpning til isætning af plexiglas og ekstra blæsere. Med andre er dette kategorien hvis du har noget på hjertet vedr. Case modding.

Software

Overclocking kan i nogen tilfælde gøres via software eller en bios opdatering. Derfor hvis du har et indlæg omkring software til computeren kan du skrive det i denne kategori.

Bundkort

Det er ikke altid lige let at få sit bundkort til at lave alle det kunster man ønsker at udsætte det for i forbindelse med overclocking, så hvis dit motherboard gør knuder er dette kategorien for dit indlæg.

Soap-Box

En kategori der er blevet til efter mange overvejelser. I denne kategori er alt tilladt indenfor lovens rammer, hvilket i praksis vil sige at man kan diskutere, skændes eller rose hinanden, hvis man mener der er behov for dette. Formålet med kategorien er naturligvis at give frit løb for nogle af de diskussioner der ellers fylder op i de andre fora. Af samme grund er denne kategori ikke synlig på forsiden.

Jeg har prøvet at afluse den seneste tids bugs, men kan ikke udelukke at der har indsneget sig en enkelt eller to i scriptet. Derfor hvis i støder på noget som ikke funker, så send mig venligst en mail på heo@lazy.dk