Logitech udnytter erfaringen med trackballs

Diverse d.  15. december. 2000, skrevet af The Boss 0 Kommentarer.  Vist: 337 gange.

De optiske mus er baseret på fem års erfaringer med optisk teknologi hos verdens største museproducent

Med fem år på bagen som udvikler af optiske trackballs udvider Logitech nu sit musesortiment med to optiske mus. De nye mus forener den præcision, brugerne kender fra Logitechs øvrige optiske produkter, med et brugervenligt, æstetisk design.

Logitech MouseMan Wheel er den seneste udvikling i rækken af strømlinede mus med vægt på brugervenlighed og kontrol. Den nye optiske MouseMan Wheel er baseret på det etablerede MouseMan Wheel-design og udformet i metallisk blå med gennemsigtig bund og sider i soft-touch-materialet, der forbedrer grebet om musen. Den har to blå standardknapper, et scrollhjul (der også kan bruges som knap) og en tommelfingerknap. Alle kan programmeres efter behov. Vejledende pris: kr. 499 inkl. moms.

Logitech Wheel Mouse kan bruges af både højre- og venstrehåndede. Den har to knapper og scrollhjul, der også kan bruges som knap. Designet er metallisk-blåt med knapper i mat sølv. Vejledende pris: kr. 349 inkl. moms.

Det optiske alternativ
Fordelen ved optisk teknologi er, at musene ikke har nogen bevægelige dele. Kuglebaserede mus bruger ?rollers?, der drejer små sensorhjul inde i musen for at viderebringe information om musens bevægelser. Logitechs optiske mus har derimod en sensor, der skanner underlaget 1500 gange i sekundet. Den minder om Marble-teknologien, som Logitech har udviklet til sine optiske trackballs i fem år.

Desuden leveres de nye mus med Logitechs software WebWheel, der giver musebrugerne adgang med ét klik til internetfunktioner. WebWheel omdanner musene til en slags hardware-portaler, der giver øjeblikkelig adgang til fire af de mest brugte surfkommandoer og fem programmerbare internetadresser, herunder Logitechs interaktive iTouch-hjemmeside.

Musene har både USB-porte og PS/2 og kan derfor både bruges til mac og pc. De kan anvendes til operativsystemerne Windows 95, 98 NT 4.0, 2000 og Macintosh 8.6 (eller senere). Der medfølger en fem-års garanti.

Logitech MouseMan Wheel og Logitech Wheel Mouse er i butikkerne fra juli måned.