Naboadvarse - 100 watts højttalersystem

Diverse d.  15. december. 2000, skrevet af The Boss 0 Kommentarer.  Vist: 360 gange.

SoundMan Xtrusio DSR-100 bliver SoundMan-seriens flagskib. Det er et 100 watts højtydende lydsystem, der leverer digital surround-sound i biografkvalitet til DVD-film og spil. Højttalerne er baseret på teknologiten LIMAD (Linear Magnetic Drive) og giver en lydgengivelse i luksuskvalitet med en dyb, kraftig bas. For første gang i et pc-lydsystem er sættets subwoofer udført i aluminium. Det stærke materiale har gjort det muligt at konstruere en subwoofer, der både giver kvalitetslyd og er pæn at kigge på.

Xtrusio-systemet virker også med digitale lydkort, så det kan tilsluttes systemer med digitallyd, som f.eks. DVD-afspillere. Fjernebetjeningen SoundTouchTM er varemærkebeskyttet og har fire-kanals volumenknapper, on/standbyknap, powerindikator og hovedtelefonstik. De medfølgende klammer gør det let at hænge de bageste højttalere op.

SoundMan Xtrusio DSR-100 er i butikkerne i oktober til en vejledende pris på kr. 1699,- inkl. moms.

De øvrige medlemmer af SoundMan-serien er allerede i butikkerne:

SoundMan SR-30
Et 30 watts surround-sound system, der forstærker spilleoplevelserne. Leveres med fire satellithøjttalere, subwoofer og fjernbetjening. Vejledende pris: kr. 799,- inkl. moms.

SoundMan S-20
Et tresæts 20 watts højttalersystem, der producerer detaljeret lyd med en solid bas ? velegnet til MP3- og CD-musik. Det er anvendeligt til enhver bærbar musikafspiller og koster kr. 499,- inkl. moms.

SoundMan S-4
Stereo-multimediesystem til netsurfing og multimedieudstyr. Vejledende pris: kr. 229,- inkl. moms.

Alle nye Logitech SoundMan-højttalere leveres med CD-ROM?en Soundmobile.com, der gør det muligt for brugerne at høre digital musik lige så snart, de har sat højttalerne til. CD-ROM?en er udviklet af EMusic og indeholder MP3-sange, et udvalg af digital musik og multimedie-software. Højttalerne understøttes af følgende digitale audiosoftware og virksomheder: Emusic.com, MusicMatch, Kool Karaoke, MAGIX, Qsound og SoundJam.