Thundergate....vores version !

Diverse d.  25. januar. 2001, skrevet af heo 0 Kommentarer.  Vist: 466 gange.

Ok, Vi tilstår, vi tilstår; INTEL og AMD er bare noget vi har fundet på for, at få flere besøgende, disse firmaer er fiktive og eksistere i virkeligheden ikke. NOOOT, men vi vil da gerne knytte et par kommentarer til en streng vi med stor interesse har læst i vores forum med overskriften:

Overclocking.dk - Råddent eller hva'???
overclocking.dk/dk/asp/comments.asp?id=29589&OrgThread=Falsk&table=comments

Og vi må sige, at folk godt nok er hurtige til at dømme og korsfæste os på det fremlagte grundlag, uden at kende hele historien.

Hele historien handler kort fortalt om, at der på vores engelske underside er blevet postet nogle billeder af en Athlon T-bird 1200 clocket til 1,44 GHz, hvilket vist nok blev startet af, at Kyle fra www.HardOCP.com ville se nogle beviser for om dette var muligt.

Som nogen af jer sikket ved er SOS den administrerende webmaster på Overclocking.dk/uk. UK-delen køre ifølge aftale med ham som en selvstændig side uden min indblanding, og SOS har naturligvis også skrive rettigheder til den danske del, så han kan poste hvis der er større begivenheder på den engelske version.

Jeg har snakket med ham om disse billeder og som han selv siger; det er en af mine kammerater der har sendt de billeder og jeg har selv set lignende benchmarks der ligger indenfor +/- 5 !!! Udfra den betragtning har jeg ikke nogen grund til ikke at stole på ægtheden af billederne eller SOS for den sags skyld, som er en værdsat skribent hos os. Hele denne episode kom faktisk lidt bag på mig, da jeg først blev opmærksom på det i går via en mail fra Simon

Jeg vil ikke kategorisk afvise denne sag, men vi har under alle omstændigheder valgt at fjerne linket/nyheden fra siden indtil vi har mere klarhed over tingene. En ting er sikkert, og det vil jeg gerne understrege, at skulle det vise sig at være sket en fejl, indrømmer og beklager vi naturligvis dette, men vi vil ikke finde os i at blive kaldt bevidst uærlig og blive hængt ud på den måde at Kenneth og Simon i deres editorial. Og for at komme rygterne om, at vi forsøger at dække over historien til livs, ved at ha? fjernet linket fra MHz Addict, er dette ikke rigtig, og nævnte personer er orienteret om dette, så beslutningen omhandler ikke indholdet af den aktuelle sag, men måden de har valgt at udstille os på.

Så er der sikkert nogen der tænker, en side med deres størrelse bør tjekke deres baggrundsmateriale til bunds, ja men det har sku? da ikke en skid med antallet af besøgende at gøre, om man skal tjekke sit baggrundsmateriale, det bør man under alle omstændigheder gøre dette, men her handler det altså om at SOS har stolet på sin kammerat, set maskinen lave stort set identiske benchmarks, ville i så sætte spørgsmålstegn ved dette i samme situation, nej vel !

Og helt ærligt skulle vi bevidst sætte troværdigheden over styr for overclocking.dk for et par billeder, og nogle få hundrede ekstra besøgende NOOOOT igen, det er det sku? ikke værd. Men uanset hvordan vi tackler denne situation, kan vi ikke vinde da i allerede har dømt os på forhånd, uanset vores del af historien.

Hvad MHz. Addict vælger at gøre efterfølgende ved denne sag, er op til dem, fra men nu har i vores version af historien, så kan i selvom hvordan i vil forholde jer til det.