Gæsteanmeldelse: Fractal Design Arc Mini

Gæsteartikel d.  20. september. 2011, skrevet af Emillos 10 Kommentarer.  Vist: 14304 gange.

Introduktion

 

Læseren DrNick har skrevet en anmeldelse af sit spritnye Fractal Design kabinet, som vi bringer her.
Tak til Fractal Design, der har sponsoreret kabinettet.

Det svenske firma Fractal Design har i de seneste år gjort sig bemærkede blandt entusiaster og computerinteresserede med deres voksende sortiment af stilrene kabinetter.
 
 

Selvom firmaet stadig er i den mindre ende i forhold til giganterne, har de alligevel opnået succes. Ved at holde designet til en minimalistisk stil, med fokus på det praktiske og uden at gå på kompromis med kvaliteten er det lykkedes Fractal Design at lave kabinetter til en overskuelig pris, som til og med også er æstetisk attraktive.  Dette gør at kabinetterne er fuldt ud i stand til at konkurrere med de noget dyrere kabinetter fra f.eks. Lian Li, Corsair eller Silverstone, som ligger i en højere prisklasse. 
 

 

Efter deres succes med Define serien, annoncerede Fractal - Arc serien. Først med kabinettet Arc Midi og senere deres Arc Mini. To kabinetter som stort set er identiske, lige bortset fra størrelsen. Sidstnævnte er hvad vi skal kigge på i dag og jeg må sige at jeg har glædet mig længe til at få et kig på dette kabinet, da det efter sigende skulle have enormt meget plads og stadig være småt.
 
 
Kassen følger Fractal Designs udseende fra hjemmesiden og er af rimelig god kvalitet, ud over dette er den ganske almindelig med informationer om produktet. 
da9els
 
Senior Skribent
Tilføjet:
20-09-2011 09:41:51
Svar/Indlæg:
4300/89
Super nice anmeldelse 😀 Og godt initiativ 😉 Jeg savnede et par billeder mere af det "fyldte" kabinet, med fokus på kabelføring og rummelighed. Ellers rigtig godt arbejde!


DrNick
 
Nørd
Tilføjet:
20-09-2011 12:41:25
Svar/Indlæg:
8/0
Mange tak 🙂 Ja ved godt der skulle have været noget mere med kabelføring, især i forhold til bagsiden, men det fik jeg aldrig med, lånte et kamera nemlig.


da9els
 
Senior Skribent
Tilføjet:
20-09-2011 12:51:26
Svar/Indlæg:
4300/89
Fair nok 😉 Men fedt at du deler oplevelser og erfaring med os 😀


DrNick
 
Nørd
Tilføjet:
20-09-2011 13:52:25
Svar/Indlæg:
8/0
Er sagtens noget jeg kunne finde på at gøre igen ihvertfald :)


unnamet
 
Passiv Hwt crew
Tilføjet:
20-09-2011 16:02:39
Svar/Indlæg:
5258/240
Jeg forstod ikke helt hvad du mente med installationen af radiatoren i toppen. kan du prøve at uddybe det?


ryqiem
 
Superbruger
Tilføjet:
20-09-2011 18:51:58
Svar/Indlæg:
35/2
Er der mulighed for at få at vide hvor du har fundet den til 64 euro? :)


DrNick
 
Nørd
Tilføjet:
20-09-2011 19:35:58
Svar/Indlæg:
8/0
#5
Jo altså. Hvis du installere en radiator direkte på toppen, altså uden en blæser imellem, så er den for bred til at de pins som toppanelet sidder fast med ikke kan sidde fast (radiatoren er i vejen, fordi den går ud over de huller som pins'ne sidder nede i)
Hvis du derimod installere radiatoren med en blæser på toppen, så er blæseren ikke for bred til at pins'ne kan komme ned. Håber det giver mere mening nu og undskylder for den manglende illustration.

6# Her: http://geizhals.at/deutschland...
Dog er det steget siden jeg skrev anmeldelsen 🙂


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af DrNick d. 20-09-2011 19:37:20.


vanovich
 
Elitebruger
Tilføjet:
22-09-2011 04:43:05
Svar/Indlæg:
3972/242
Nice artikle der, thumbs up herfra.


mikam
 
Superbruger
Tilføjet:
22-09-2011 05:36:50
Svar/Indlæg:
873/25
God anmeldelse, ligner et typisk Fractal kabinet.

(en lille fejl: på side 5 er de første to linjer blevet gentaget længere nede.)


dMITIj
 
Elitebruger
Tilføjet:
22-09-2011 09:08:13
Svar/Indlæg:
1810/152
Lækkert anmeldelse, har selv Midi udgaven...

Jeg synes dog du sprang for let over FAN-controlleren og det gør alle Reviews jeg har læst på nettet.

den bliver nævnt og det er så det, i stede for at vise hvad den kan, det er i min verden en lækker detalje, i sær også at den kan sidde hvor den kan side, der er virkeligt tænkt over tingene 🙂