Gigabyte "NEW IDEA" Tech Tour 2013 annonceret

Messer d.  26. marts. 2013, skrevet af Bonghætte 0 Kommentarer.  Vist: 2855 gange.

Gigabyte "NEW IDEA" Tech Tour 2013 annonceret

Fra d. 29 marts, til og med d. 24. maj vil Gigabyte turnere verden rundt og fremvise en masse spændende nye produkter. Konferencen vil være delt i to faser, hvoraf den ene vil være tiltænkt gameren og den anden er meget bredt tiltænkt idéen i at gøre 'tech-livet' bedre for alle forbrugere. Tanken bag det hele er at tænke friskt, hvorfor Gigabyte gennem hele turen vil søge inspiration i samarbejde med producenter, medier, forretningspartnere og også forbrugerne.
 
Kilde: Gigabyte
 
På turen vil Gigabyte blandt andet introducere en ny 'Live Macro' gaming mus (Aivia Uranium), mere fra deres kendte køler-serie WINDFORCE, 'All in One' gaming udstyr og en 17" gaming-orienteret bærbar. Yderligere vil der blive fremvist en ny 'air mus' (Aivia Neon), som allerede har vundet den seneste 'Red Dot' designer pris, det første headset i deres ny produktlinje FLY, ekstraordinært kraftfulde højtalere (S3000) og en super mini PC.
 
 
Kilde: Gigabyte
 
Vi håber på, og krydser fingre for, at Hwt.dk bliver inviteret med, så vi kan dække konferencerne og fortælle meget mere om alle de nye, spændende ting direkte.
 
Om Gigabyte:
Gigabyte blev etableret i 1986 og har siden arbejdet deres vej op af rangstien for til sidst at være en af verdens førende producenter af hardware. De byder på produkter lavet efter en høj standard, samt et bredt produktsortiment. Gigabyte producerer bundkort, grafikkort, bærbare PC'er, mobiltelefoner og meget andet. 
 
Kilde: Gigabyte