HP SlateBook x2

Bærbare d.  17. maj. 2013, skrevet af morra19 0 Kommentarer.  Vist: 3014 gange.

HP SlateBook x2

 

 

 

HP annoncerer nu HP SlateBook x2, en hybrid-pc med samme funktionalitet som en bærbar computer kombineret med en aftagelig skærm, der fungerer som en tablet. HP SlateBook x2 kører med operativsystemet Android og er en alsidig to-i-en-enhed. Den kombinerer både kraft og mobilitet, hvilket giver kunderne mulighed for at skabe, bruge og dele indhold på flere måder.  

HP SlateBook x2 er den første hybridcomputer med Android, som også har en NVIDIA:s Tegra 4 -processor, hvilket giver brugeren oplevelsen af mere realistiske spil, hurtig surfing og HD-videoafspilning samt tilgang til TegraZone app’en.  Den 10,1” store touchskærm er med FHD (1920 x 1200) og antiglare, hvilket giver skarpe linjer, god billedkvalitet og rige farver samtidig med, den mindsker reflekserne.

HP SlateBook x2 giver brugerne mulighed for hurtigt og nemt at veksle mellem underholdning og arbejde ved at tilbyde både tablettens mobilitet og den bærbare computers produktivitet i én elegant, let enhed med det populære operativsystem Android. Med avanceret design og dobbelt batterisystem - et batteri i tastaturet og et i skærmen - kan brugeren let skifte mellem en bærbar computer og en tablet.

HP SlateBook x2 tilhører HP’s produktportefølje af hybridcomputere, hvor den prisbelønnede HP ENVY x2 også indgår. Og ligesom HP Slate7 er den et eksempel på HP’s satsninger, der giver adgang til Googles verden og tilbyder kunderne at vælge mellem forskellige operativsystemer.

For at brugerne ikke skal gå på kompromis med funktionaliteten til fordel for mobiliteten, bruger HP SlateBook x2 Android Jelly Bean 4.2 og tilbyder tjenester som Google Now, Google Search, Gmail, YouTube, Google Drive og Google+ Hangouts, såvel som tilgang til apps og digitalt indhold gennem Google Play.