ADATA DashDrive Elite SE720

Harddiske d.  17. oktober. 2013, skrevet af morra19 0 Kommentarer.  Vist: 1974 gange.

Nyhed

 

 

 

ADATA DashDrive Elite SE720

 

ADATA lancerer nu et eksternt drev, der kombinerer DashDrive-familiens elegante og prisvindende stil med Solid State Drive-teknologiens lave strømforbrug og støjfrie drift. Den nye DashDrive Elite SE720 er kun 8,9 mm bred, men leverer lynhurtig dataoverførsel med en læsehastighed på op til 400 megabytes i sekundet.

 

 

 

 

En ekstern harddisk behøver ikke være en klodset og brummende sag, der er evigheder om at tage backup.

 

Den nye DashDrive Elite SE720 er en ultratynd harddisk med en overflade i rustfrit stål ligesom ADATAs prisbelønnede DashDrive Elite HE720-harddisk. Det elegante ydre er kombineret med ydeevnen og fleksibiliteten i Solid State Drive-teknologien (SSD). Under motorhjelmen ligger ADATAs anerkendte NAND Flash-hukommelseschips gemt.

 

Hurtigheden sætter mekaniske harddiske til vægs

Fordelene ved SSD er mange, bl.a. lydløs drift, lavt strømforbrug og stor modstandskraft over for slag og stød, fordi der ikke er nogen bevægelige dele i drevet. Fordi disse funktioner er implementeret i en bærbar USB 3.0-enhed, er resultatet en bemærkelsesværdigt holdbar storage-løsning med hastigheder, der overhaler mekaniske harddiske med flere længder. DashDrive Elite SE720 har læsehastigheder på op til 400 megabytes pr. sekund og skrivehastigheder på op til 300 megabytes pr. sekund.

 

De hurtige overførselshastigheder er ikke ene om at imponere. Harddiskens ydre udmærker sig også med en slank profil på kun 8,9 mm tykkelse og en overflade i børstet, rustfrit stål. Coveret er desuden dækket af et beskyttende lag, der forebygger ridser og skrammer – selv efter lang tids brug.

 

         

 

 

Backup med én berøring

Drevet byder på en blå LED-indikator, der viser on/off og status på overførsel af data, og understøtter ADATAs populære "One touch backup"-software, der gør det muligt at tage backup og synkronisere data med en enkelt berøring.

 

En anden attraktiv egenskab ved SE720 er, at den er kompatibel med Windows To Go. Denne funktion i Windows 8 Enterprise tillader brugere at starte en hvilken som helst computer direkte fra den eksterne harddisk.

 

DashDrive Elite SE720 fås med en kapacitet på 128 gigabyte.

 

Vejledende pris i kroner: 799,-

 

Kilde: Press Release fra ADATA