HWT Bygger system for Kingston del 2

HT Exclusive d.  08. juli. 2014, skrevet af freak_master 6 Kommentarer.  Vist: 2449 gange.

Del 2

Det så ikke ud til at jeg ville komme til at bygge på systemet i dag, da jeg manglede dioder, stik, krympeflex og kabelsleeving. Men så fik jeg fat i Coolerkit der gav mig lov til at komme efter lukketid. Det viste sig at være vores kære bruger Tahiti der var på arbejde, så lidt snak blev det også til.

 

Jeg kom hjem med dioderne og fik dem monteret i hullerne jeg lavede i går. Disse dioder vil lyse under Kingston's HyperX SSD'er.

 

Jeg fik også sat strøm til dem for at se hvor meget de faktisk kunne lyse. Jeg må indrømme at jeg gerne ville have haft lidt mere lys fra dem.

 

Den ene SSD monteret over dioderne. I dagslys, og specielt på billede er det lidt svært at se.

 

Den anden SSD blev også monteret. Lyset under kan desværre næsten ikke ses i dagslys.

 

Jeg kunne ikke lide ledningerne på blæserne, så for at gemme dem så godt som muligt valgte jeg bare at smide noget krympeflex omkring dem. Jeg skiftede også stikkene da jeg naturligvis fik ødelagt det første, og en pakke indeholder 5 stik.

 

Så kom radiatoren i. Har man læst del 1 vil man nok huske at skruerne til at holde radiatoren var alt for lange.

 

Det var næsten umuligt at finde 3mm skruer, men heldigvis kom ZF til undsætning. De bruger nemlig 3mm skruer til deres styrebokse til deres gearkasser, og de havde lige et par ekstra til at ligge jeg måtte nappe skruerne fra. De blev kortet af og radiatoren kom til at sidde fast.

 

Skruerne der fulgte med radiatoren var også lige lange nok, sikkert fordi de er lavet til at holde radiatoren på plads sammen med blæserne, men da jeg kun bruger dem til blæserne måtte disse også kortes lidt af.

 

Billedet blev desværre lidt mørkt. Det jeg vil fokusere på er at ledningen fra blæserne ikke helt er lange nok til at nå bunden af kabinettet, hvilket ser lidt tosset ud, men her er der ikke noget vindue, så det er ikke sikkert det kan ses. Måske der kommer en forlænger for at få gemt dem.

 

Pumpen blev også monteret med viberationsdæmper, da DCP 4.0 godt kan ryste en smule.

 

Bundkortet blev også monteret.

 

Grafikkortet kom også i. Slangeføring kommer nok til at se bedst ud hvis jeg får 90 grader fittings ved grafikkort og CPU blokken, samt den ene i toppen af reservoir.

 

Jeg tændte lige dioderne i bunden igen, denne gang lidt mørkere, og jeg synes faktisk det er blevet ganske fint.

Djjomes
 
Overclocker
Tilføjet:
09-07-2014 17:44:49
Svar/Indlæg:
85/21
Syntes det er udemærkede billeder, de sidste er dog lidt mørke....


p0Pe
 
Elitebruger
Tilføjet:
09-07-2014 18:08:18
Svar/Indlæg:
3092/52
Ja jeg syntes nu også alle på nær de 6 sidste er fine. De sidste er lidt mørke.

Få nu fikset det kamera freak_master:D Bruger du stativ?


freak_master
 
Redaktør
Tilføjet:
10-07-2014 00:52:58
Svar/Indlæg:
6186/473

Ja jeg syntes nu også alle på nær de 6 sidste er fine. De sidste er lidt mørke.

Få nu fikset det kamera freak_master:D Bruger du stativ?

p0Pe skrev d. 09-07-2014 18:08:18


Jeg har været imod at bruge stativ i lang tid, men til denne del blev der brugt stativ ja. De sidste billeder blev taget om natten, mens de første blev taget i dagslys, hvorfor de sidste (med samme indstilling) er mere mørke. Jeg har forsøgt at gøre hvad jeg kunne for at gøre dem lysere.

Jeg fandt dog ud af at jeg bare skal give kameraet tid (2 sek) til hvert billede, så fanger det åbenbart lyset meget bedre. Dette blev gjort til næste del, som kommer når jeg får skrevet den færdig.


p0Pe
 
Elitebruger
Tilføjet:
10-07-2014 09:00:32
Svar/Indlæg:
3092/52
Hvorfor i alverden har du været imod at bruge stativ? Alle der er bare lidt professionelle omkring sådan nogle fotos bruger stativ, da det er statiske objekter.

To sekunders lukketid er ikke så meget hvis du tager i meget lidt lys, hvilket du skal lade være med at gøre. Gode billeder er tit meget påvirkede af lysopsætningen.


malkin
 
Elitebruger
Tilføjet:
14-07-2014 10:52:16
Svar/Indlæg:
1118/24
Mere lys istedet for at rode med kameraindstillinger? Det kan være kompliceret hvis man ikke er inde i det


KHisdaKing
 
Nørd
Tilføjet:
20-07-2014 20:54:45
Svar/Indlæg:
97/2
ellers vent med at tage billeder til dagslys, hvis du har tiden til det, man tager ikke bedre billeder end i hvad solen kan give dig, og sol er der masser af disse dage, ellers brug denne korte guide til alm dagslys foto,