Plextor kommer med SSD

Harddiske d.  29. december. 2015, skrevet af cmnielsen 1 Kommentarer.  Vist: 2629 gange.

Plextor kommer med SSD

Plextor, der nok mest er kendt fra dagene med optiske drev, gik ind solid state drev markedet for næsten seks år siden, med et par af 2,5-tommers SATA II-drev. Det Taiwanese kompagni fortsatte med at finpudse deres SSD udvalg gennem de næste mange år og var blandt de første til at frigive et PCIe-baserede drev, sidste års M6e (teknisk var det et M.2 drev knyttet til en PCIe-adapter, men det er et sidespring).

En efterfølger til drevet - der passende blev kaldt Plextor M7e - blev rygtet til at ankomme i slutningen af året, men i sidste ende blev lanceringen afbrudt før det nogensinde ramte markedet. Rygter sagde, at drevet simpelthen var ikke hurtig nok til at konkurrere med konkurrenterne, virksomheden gik tilbage til tegnebordet og kom op med den mislykkedes efterfølger.
 
 
PCWorld hævder, at det nye M8Pe vil have en 4 x PCIe 3.0-forbindelse og NVMe protokol til at levere IOPS270.000 ved 4KB random read  og op til 150.000 IOPS på 4 KB write.

Desværre har Plextor endnu ikke har afsløret læse / skrive specifikationer. Kapaciteten er endnu ukendt ligesom prisen.
Selskabet har dog sagt, at det vil bruge et par smarte funktioner, herunder PlexTurbo RAM caching og PlexVault. Førstnævnte er en lydkomprimeringsteknologi, der skulle kunne maksimere lagerkapaciteten, mens sidstnævnte tillader brugeren at skjule private data en delt computer.

Plextor M8Pe SSD forventes atofficiellet debut CES i næste uge.
 
Kilde og billeder: http://www.techspot.com

 

Miccim
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-12-2015 19:59:56
Svar/Indlæg:
3231/127
Lyder vildt.... Dog er jeg ikke fan af lydkomprimering.