Patriot frigiver Hellfire M.2 og PCIe AIC

Harddiske d.  06. januar. 2016, skrevet af cmnielsen 0 Kommentarer.  Vist: 2462 gange.

Patriot frigiver Hellfire M.2 og PCIe AIC

Vi har fået tilsendt en pressemeddelelse fra Patriot om deres nye SSD. De er baseret på Phison PS5007-E7. Læs herude hvad de selv siger omkring produkterne.

Pressemeddelelse, (oversat fra engelsk)

FREMONT, Californien, USA-5 januar 2016-Patriot annoncerede i dag udgivelsen af deres seneste solid-state drive tilbud, Patriot Hellfire M.2 PCIe SSD og Hellfire PCIe AIC (Add-in Card).

Hellfire M.2 PCIe SSD

Hellfire bliver Patriots første M.2 PCIe SSD og en imponerende en af slagsen. Med et Gen 3 x 4 interface og NVMe 1.2 kompatibel,  når Hellfire M.2 hastigheder på op til 2,500MB/s (read) og 600MB/s (write). Designet med indholdsudviklere, gamere og PC-entusiaster i tankerne. Hellfire vil sænke latency og samtidig øge produktiviteten.

Hellfire M.2 vil blive frigivet i størrelserne 240GB, 480GB og 960GB i en M.2 2280 Den er drevet af en Phison 5007 controller og MLC NAND, og Hellfire vil være dit våben når du kæmper imod latency flaskehalsene.

Hellfire PCIe AIC SSD

Ud over Hellfire M.2, vil Patriot også lancere Patriot Hellfire PCIe AIC for dem der søger ultimativ ydeevne til deres PC. Hellfire PCIe AIC med et Gen 3 x 4 interface, er Patriots top linje for lagerløsning. Med sekventielle læsehastigheder på op til 3000 MB/s og skrive hastigheder op til 2200 MB/s er Hellfire PCIe AIC giver Hellfire al konkurrence baghjul.

Med varierende hastigheder mellem størrelserne, vil Hellfire PCIe AIC være tilgængelig med en kapacitet på 240GB, 480GB og 960GB.

"Vi er meget glade for at komme ind i PCIe lagerplads," sagde Les Henry, VP of Engineering på Patriot. "Med lanceringen af Intels nyeste Skylake Processor oplever vi flere bundkort som er anvendelige og som understøtter PCIe enheder. Sammen med lanceringen af Microsoft Windows 8.1 og Windows 10, som understøtter PCIe lagermedier, er der ikke behov for yderligere drivere, og vi mener, det vil være fremtiden tendens og vil tillade brugere at drage fuld fordel af PCIe opbevaring hastigheder. "

Tilgængelighed

Patriot Hellfire drev vil være tilgængelige i slutningen af første kvartal 2016.

 

Kilde: Pressemeddelelse tilsendt af patriotmem.com
Billede: anandtech.com