NorthQ laver gadgets til hjemmet

Diverse d.  31. januar. 2016, skrevet af cmnielsen 6 Kommentarer.  Vist: 2687 gange.

NorthQ laver gadgets til hjemmet

NorthQ ApS er en kendt dansk teknologivirksomhed, som er kendt af mange som tidl. distributør af bundkort, grafikkort, Corsair RAM moduler, strømforsyninger med mere.
NorthQ valgte at forlade gaming markedet, da markedet var kraftig faldende grundet XBox, Playstation samt gaming laptops indtræden på markedet. I stedet valgte de at udvikle egne produkter til fremtidens hjem, hvilket har taget 8 år. I dag udvikler NorthQ hardware, software, cloud og 3parts udviklere kan selv udvikle apps, services eller deres egen busness ovenpå NorthQs platform ved anvendelse af deres cloud API.
 
NorthQ er idag specialiseret i tingenes Internet (Internet Of Things) med fokus produktion og udvikling af automatisering af hjemmet og energi optimering løsninger. NorthQ blev grundlagt i 2007 af en lille gruppe meget motiverede og kreative mennesker. Virksomheden er pioner inden for eftermonterede måleraflæsnings løsninger for elektricitet, gas og vand målere. Samtidig udvikles hardware og software produkter med meget høj kvalitet, enkelthed og robusthed.

Selskabet mission er at skabe en ny måde at leve for sine kunder.
Northqs formål er at forbedre folks liv og tilbyde dem en mere bæredygtig måde at leve på, hvor de kan spare penge energi i deres hjem med unikke og nemme at bruge kvalitetsprodukter, der er baseret en ny teknologi.
 
NorthQ løsninger giver mulighed for fuld kontrol over varmesystemet og de elektriske apparater i brugernes hjem for at øge deres komfort og spare deres energiregning.
 

 
NorthQ online platform HomeManager kan brugeren nemt:
-kontrollere varme;
-Tænd-sluk alle elektriske apparater;
-overvåge deres strømforbrug;
-visualisere forbrug af gas og elektricitet.
Dette kan gøres fra overalt i verden blot ved hjælp af en telefon, en tablet eller en computer.

Deres Heating Control Kit er en omkostningseffektiv løsning, som giver mulighed for varme kontrol i folks hjem. Kittet består af to Danfoss Living Connect trådløse termostater og en Q-Stick - en lille, men meget kraftfuld gateway, som kan styre 16 enheder. Løsningen kan øge hjemmets komfort og reducere varmeregningen i ethvert hjem.
Højdepunkter:
-Lav varme tidsplaner Brug kun varmen når det er nødvendigt. Her kan du spare op til 23% varmeregningen;
-Fjernstyre temperaturen i hjemmet fra en telefon, computer eller en tablet hvis du vil have det varmere eller koldere, eller hvis du kommer sent hjem eller tidligere kan du bare logge ind HomeManager og sætte den rette temperatur.
-Indstil ferie varme tidsplaner - i ferie mode vil systemet midlertidigt suspendere tidsplanen for varme og opretholde en valgte temperatur. Når din ferie er over det vil automatisk returnere til din ugeskema du vende tilbage til et varmt og hyggeligt hjem.
-Automatisk synkronisering af stuetemperatur - når der styres gennem HomeManager, vil systemet automatisk synkroniserer temperaturen mellem termostater i samme rum og hjælper dig med at optimere dit energiforbrug.
-Opdagelse af åbne vinduer - lukker automatisk ventilen hvis rumtemperaturen falder drastisk. Dette reducerer spild i form af varmetab og unødvendige energiomkostninger.
-Automatisk ventil vedligeholdelse - Dette holder radiator ventilen funktionel. Danfoss Living Connect "motionerer" automatisk ventilen en gang om ugen ved at åbne den fuldt ud og derefter returnere den til sin normale indstilling.
-Frostsikring - systemet ikke lavere end 5° C for at undgå sprængte rør om vinteren.
-Installer 10 min. - med de nemme og lette at følge instruktioner, tager  det cirka 10 minutter at installere Heating Control Kit, uden brug af en certificeret tekniker.

Tekniske specifikationer - Q-stick
Max. antal værelser: 9.
Max. antallet af skemaer: 14.
Frekvensbåndet: 2,400 GHz-2.484 GHz.
5. generation Z-Wave.
 
Se flere af deres spændende produkter på northq.com
 
Kilde og billeder: Tilsendt materiale fra NorthQ.com
Vichy
 
Superbruger
Tilføjet:
31-01-2016 10:28:26
Svar/Indlæg:
419/47
Er det mig der blander noget sammen, eller er/var NorthQ ikke et firma der lavede kabinettet og blæsere?

Derud over er det nu meget fedt, det de laver til hjemmet, hvis de altså bliver billigere og det virker.


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Vichy d. 31-01-2016 10:29:42.


martinbg
 
Elitebruger
Tilføjet:
31-01-2016 10:52:15
Svar/Indlæg:
2076/119
Der er/var et firma ved navn NorthQ som lavet blæser og strømforsyninger

de havde nogle meget kendt 80mm i metal og en strømforsyning i metel blå

men om det er samme firma skal jeg ikke kunne sige :)


olna
 
Superbruger
Tilføjet:
31-01-2016 13:06:35
Svar/Indlæg:
157/2
grundlagt 2007 ifølge deres nye side. det gamle kan man stadig finde, de bruger stadig samme tlf nr 70271818,

http://northq.linux01.dandomai...


speed
 
Elitebruger
Tilføjet:
01-02-2016 07:56:37
Svar/Indlæg:
766/82
...men kan ventilerne fra Danfoss ikke allerede det, som er beskrevet i artiklen. Mig bekendt behøver man ikke NorthQ for at få disse funktioner. Dem har ventilen allerede fra start.

Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af speed six d. 01-02-2016 07:57:03.


ByteMe
 
Overclocker
Tilføjet:
03-02-2016 15:57:16
Svar/Indlæg:
389/19
Læser man Danfoss forum på deres Facebook profil, så er der ret mange der har STORE problemer med de smarte ventiler. Flere har oplevet at varmeregningen er steget med omkring 50% i stedet for at falde. Jeg tror bare jeg venter til de har fået de værste bugs ud af systemet. :)


gammelgaard_mink
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-02-2016 17:05:58
Svar/Indlæg:
979/49
Hvad jeg har læst mig frem til var de bugs i deres første enheder og ikke en udfordring i de nye modeller, samtidig med at Danfoss tager dem retur mig bekendt, hvis de er af en gammel serie.
Men jo, Danfoss har selv et system:
http://www.billigvvs.dk/Varmes...