Cooler Master lancerer MasterCase Pro 6

Kabinetter d.  26. februar. 2017, skrevet af KleitusIV 0 Kommentarer.  Vist: 7489 gange.

Cooler Master lancerer MasterCase Pro 6

 

Cooler Master har udsendt en pressemeddelelse omkring lanceringen af deres nye MasterCase Pro 6 kabinet:

 

**********

MasterCase Pro 6 er navnet på det nyeste pc-kabinet i Cooler Masters MasterCase-serie. Produkterne i serien har alle unikke muligheder for at justere, tilpasse og opbygge kabinettet, så det passer til ens ønsker og behov. MasterCase Pro 6 skiller sig dog ud fra sine forgængere ved et mere elegant og glat design, der giver et eksklusivt udtryk. 

Cooler Master – en af verdens førende producenter af computerkomponenter og - tilbehør – har netop lanceret den seneste tilføjelse til virksomhedens populære MasterCase-serie, der består af modulopbyggede pc-kabinetter. Mid-towerkabinettet MasterCase Pro 6 er arvtager til det prisvindende Pro 5-kabinet og kommer ligesom forgængeren med Cooler Masters såkaldte FreeForm™-system - og giver dermed et utal af muligheder for at ændre både den indvendige og udvendige opbygning af kabinettet.

          

Elegant og strømlinet design

MasterCase Pro 6 adskiller sig fra de øvrige kabinetter i serien ved at have et mere ”glat look”. Glatte top-, front- og bagpaneler i en metallisk, mørkegrå finish giver et enkelt og stilrent udtryk. Frontpanelet oplyses nede fra af et blødt LED-lys (fås i blåt eller rødt), og I/O-panelet er diskret gemt i toppanelet. Det minimalistiske og strømlinede design gør, at MasterCase Pro 6 passer ind i ens gaming-setup eller på kontoret uden at ”forstyrre” for meget i indretningen.

Sikrer optimal luftgennemstrømning 

Glatte pc-kabinetter bliver nogen gange beskyldt for ikke at give tilstrækkelig luftgennemstrømning. For at imødekomme
denne udfordring har Cooler Master - udover at tilføje små ventiler ved kabinettets fire hjørner, som sørger for ventilation - udstyret MasterCase Pro 6 med et praktisk, magnetisk åbnelukke- system, så man kan ”lette på” top- og frontpanelerne og på den måde skabe bedre ventilering i rummet mellem panelerne og selve rammen. Det er også muligt at benytte sig af væskeafkøling, som blot kræver installation af et kølelement i kabinettets top eller front - eller i bunden, hvis man udskifter HDD-buret.

          

Tilpas kabinettet til dine behov

Takket være Cooler Masters såkaldte FreeForm™-system kan MasterCase Pro 6 nemt tilpasses, så det passer til ens ønsker og behov. Pro 6 kommer med justerbar ramme, og komponenterne er lette at udskifte. Kabinettet har to ”lommer” med i alt fire SSD-holdere, og kabinettets indbyggede skillevæg isolerer strømforsyning og kabler, så man undgår kabelsalat og optimerer luftegennemstrømningen.Panelernes enkle klik-system gør det desuden nemt at justere buret. MasterCase Pro 6 er derfor et oplagt valg, hvis man ønsker at sætte sit personlige præg på sit kabinet. Visionen med MasterCase Pro 6 har været at skabe et modulopbygget kabinet, hvor man fx nemt kan flytte eller fjerne driverbure, montere SSD’er fire forskellige steder, installere grafikkort og eventuel vandkøler, hvis man ønsker det. 

Maker Made og FreeForm™ accessoires

Men brugertilpasningen stopper ikke her. Med MasterCase Pro 6 kan man blive ved med at udvide, ændre og forny sit kabinet. Cooler Master tilbyder et stadigt voksende sortiment af tilbehør i Maker Made- og FreeForm-serierne, ud fra ideen om, at brugere kan udskifte og opgradere efterhånden som behovet ændre sig - i stedet for at købe nyt udstyr hver gang teknologien fornyr sig.

Se det fulde sortiment af Maker Made eller FreeForm™ Accessories.

For at læse mere om FreeForm™-systemets mange muligheder, besøg Cooler Masters FreeForm™ hjemmeside.

MasterCase Pro 6 fås med blåt eller rødt LED-lys og blæser. Forventet udsalgspris er 159 EUR, men lokale priser er endnu ikke oplyst.

 

Kilde: Cooler Master