Nye gaming-tastaturer fra Cooler Master

Tilbehør d.  28. februar. 2017, skrevet af KleitusIV 0 Kommentarer.  Vist: 7974 gange.

Cooler Master udvider sortimentet med MasterKeys Pro S og MasterKeys Pro M RGB

 

Cooler Master har i dag udsendt følgende pressemeddelelse:

**********

 

MasterKeys Pro S og MasterKeys Pro M RGB er seneste tilføjelser til Cooler Masters serie af gaming-tastaturer. De mekaniske keyboards anvender Cherry MX switches, og Pro Smodellen har hvid LED-bagbelysning, mens Pro M RGB - som navnet antyder - er udstyret med RGB-bagbelysning med over 16,7 millioner forskellige farvekombinationer.

Cooler Master, en af verdens førende producenter af computerkomponenter og -tilbehør, lancerer nu to nye tastaturer i MasterKeys-serien, der er specielt udviklet til hardcore gamere: MasterKeys Pro S og MasterKeys Pro M RGB. Pro S er et såkaldt 80% tenkeyless keyboard – dvs. det er 20% mindre end et ”full size”-tastatur og kommer uden numpad. Det er udstyret med LED-bagbelysning, som giver et skarpere og mere klart, hvidt lys, end RGBtastaturer kan præstere. Den anden nyhed, Pro M RGB, kommer i et 90% keyboard-design og er dermed lidt større end Pro Smodellen - men dog stadig mindre end et ”full size”-tastatur. Takket være RGB-bagbelysningen kan Pro M lyse i op mod 16,7 millioner farver.

Med de to nye mekaniske tastaturer fuldender Cooler Master MasterKeys-serien, så man som gamer nu kan vælge tastatur efter, hvilken størrelse og type bagbelysning man foretrækker. Det er nemt at tilpasse tastaturernes kontroltaster og makroer og på den måde skræddersy sin egen tastaturprofil. Samtidig kommer begge modeller med et udvalg af lysindstillinger og anti-ghosting teknologi – og de anvender begge Cherry MX switches, som fås i farverne rød, brun, blå og sølv - og har en holdbarhed på 50 millioner tasteanslag.

Er du til small eller medium?

MasterKeys Pro S har intelligent LED-belysning og et simpelt design, der sikrer gameren en god føling med tastaturet. Takket være tenkeyless-designet optager tastaturet mindre bordplads og er nemmere at tage med på farten. Det minimalistiske design gør samtidig, at hænderne kan placeres tættere på hinanden, ligesom den korte afstand mellem mus og taster giver mulighed for hurtigere bevægelser. 

Til forskel fra Pro S har Pro M RGB-keyboardet numpad hvilket betyder, at tastaturet har samme funktionalitet som et ”full size”-tastatur – men det optager mindre plads, fordi piletaster og tal er placeret i samme ”blok” (fx har tasten 0 også funktion som venstre piletast, mens tasten 2 også fungerer som pil op). På den måde opnår man stadig nogen af de samme fordele som ved et tenkeyless-design, uden at man skal undvære tal- og piletasterne.

Fælles for begge tastaturer er funktionstasterne, som er intuitivt placeret, så man manuelt kan justere lys-mode og lys-hastighed, så det passer til ens præferencer. Tastaturernes indbyggende processorer - ARM Cortex M0 på MasterKeys Pro S og Cortex M3 på MasterKeys Pro M RGB – gør det desuden nemt at kontrollere repeat rate, profiler, multimedietaster og makroer blot med berøring fra fingerspidserne. Derudover bidrager den indbyggede hukommelse til, at alle kommandoer eksekveres prompte.

Avanceret anti-ghosting teknologi

To avancerede teknologier kombineret til én gør, at tastaturernes funktioner og makroer også er kompatible med Mac OSX-systemer: Kombinationen af N-key- og 6-key Rollover-teknologi sikrer, at hvert klik registreres korrekt, uanset hvor mange taster man holder nede. På den måde er man - uafhængigt af hvilket OS-system man benytter - sikker på, at tastaturet kan følge med – også når det går heftigt for sig i spillet.

Både til arbejde og gaming

Begge tastaturer kan indstilles med enten standard- eller gamingprofil. Hvis man også vil benytte tastaturet til arbejde eller studie, er det nemt at deaktivere gaming-makroer og lysindstillinger blot ved et enkelt tryk - og det er nemt at skifte tilbage, når man igen vil bruge tastaturet til gaming. Ved hjælp af et såkaldt Status Indicator System, som kan tilgås ved blot at holde FN-tasten nede, er det med få tryk på tastaturet enkelt at navigere mellem de forskellige profiler og indstillinger.

For mere information om Cooler Master og de nye tastaturer, besøg www.coolermaster.com

Forventede vejl. udsalgspriser for MasterKey Pro S og MasterKeys Pro M RGB er henholdsvis 99 EUR og 149 EUR. Lokale priser er endnu ikke oplyst.

 

Kilde: Cooler Master