Nyhed Gigabyte AB350N-Gaming WI-FI

Bundkort, AMD d.  28. juni. 2017, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 7379 gange.

Nyhed NYT M-ITX bundkort til RYZEN fra GIGABYTE.

  

I dag (28/6) har GIGABYTE frigivet et nyt spændende bundkort til RYZEN CPU'erne og det er baseret på B350 chipsættet og har M-ITX som formfaktor, så nu kan også et minibuild lade sig gøre på et RYZEN bundkort fra GIGABYTE. 

GIGABYTE har bestræbt sig på at øge afstanden fra CPU soklen til RAM soklerne så det kan lade sig gøre at montere selv relativt store CPU kølere. På billedet er det en AMD Wraith Max som er monteret. Det er AMD's sidste nyeste udgave af Wraith som har mere vægt, størrelse og endnu bedre køling. Som man kan se er det ikke noget problem at RAM klodserne har ekstra høje kølere de kan sagtens være der i højden.

Bundkortet er forsynet med det sidste nye indenfor server klasse komponenter som f.eks. Digitale VRM, PWM og IR moduler som leverer en usædvanligt stabil spænding til bundkortets mange komponenter.

Dette bundkort er som de andre i GAMING serien udstyret med b.a. Smart-Fan 5, RGB Fusion og server klasse komponenter. Derudover er der plads til et enkelt grafikkort i PCIe soklen, og på bagsiden har GIGABYTE monteret en sokkel til de nyeste NVM SSD'er. På WI-FI siden er dette bundkort udstyret med et netkort der kan levere 434 Mbpsog det er 3 gange hurtigere end 802.11n standarden. Bundkortet understøtter naturligvis også de største RYZEN 7 CPU'er.

 

Flere detaljer om dette bundkort kan læses her: https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AB350N-Gaming-WIFI-rev-10#kf

 


Det her er den originale nyhed fra GIGABYTE.