SHARK ZONE GS10 Premium Gaming Seat

Diverse d.  29. juni. 2017, skrevet af cmnielsen 1 Kommentarer.  Vist: 7283 gange.

SHARK ZONE GS10 Premium Gaming Seat

Sharkoon udgiver en ny spillestol kun en måned efter debut af deres Skiller SGS3 stol. Den nye gaming stol hedder SHARK ZONE GS10 Premium Gaming Seat.

Den nye SHARK ZONE GS10 spille stol matcher resten af SHARK ZONE serien med et sort og gult farvetema. Et perfekt match for dem, der har andet SHARK ZONE hardware.

Materialer
Der er ikke de store overraskelse når det kommer til de materialer, som anvendes til GS10. Sharkoon har lavet GS10's sædebetræk, nakkestøtte og lændepude af sort syntetisk læder, som er ret almindeligt i sådanne stole. De gule højdepunkter frisker lidt op, og der er også broderede logoer i hvid og gul.

Stolens ramme er bygget i 20 til 22 mm stål, det er den samme grundlæggende konstruktion som stolen i SKILLER SGS3-serien. Mobilitet bør ikke være et problem med GS10, da de 60mm hjul ruller godt på de fleste overflader. Hjulene sidder på en femstjernet aluminiums base, som skal give dig en stabil oplevelse.

Justeringer og vægt-klassificering
Som med alle disse "Gaming Chairs" er der mange justeringsmuligheder. SHARK ZONE GS10 leveres med fleksible 3D-justerbare armlæn og et avanceret fjeder- og vippekontrolsystem til bedre total kontrol. Du kan justere ryglænet fra 90 ° til 160 °, og stolen har et klassisk Klasse 4-gasløft.

Der er kun et valg når det gælder vægtklassen, da stolen kan bære en maksimal vægt på 120 kg.

Den helt nye Sharkoon SHARK ZONE GS10 Premium Gaming Chair er tilgængelig nu for 299 Euro.

 

Kilde og billeder: eteknix.com

CDCRenegade
 
Overclocker
Tilføjet:
10-07-2017 05:36:09
Svar/Indlæg:
1428/49
"Sharkoon kommer med en ny gaming stol. Kunne du finde på at købe den?"

Det svar blæser i vinden ene og alene af den grund der er sgu ingen steder her i København hvor jeg kan prøvesidde den.

Men her er Shark ikke alene - det er hundesvært at finde en forhandler der har de forskellige stole stående - det er med andre ord lidt af et lotteri at vælge en seriøs gaming stol.

Ofte så er det det sædvanlige Ikea/Elgigant skrammel de har og som jeg absolut ikke gider at betale for.

Jeg er heller ikke 15år så tiden er gledet fra futuriske racersæder i pang-farver

Jeg må ærligt tilstå jeg har måtte tage konsekvensen af det manglende udbud og mulighederne for at afprøve før køb at jeg må finde den store tegnebog frem og købe stole som Herman Miller Aeron eller lign.


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af CDCRenegade d. 10-07-2017 05:36:26.