SteelSeries Sensei 310 og Rival 310

Styre-enheder d.  07. august. 2017, skrevet af KleitusIV 0 Kommentarer.  Vist: 6952 gange.

HWT har modtaget følgende pressemeddelelse fra SteelSeries:

SteelSeries lancerer Sensei 310 og Rival 310 med verdens første sensor designet specifikt til eSport

Musenes unikke TrueMove3-sensor sikrer perfekt 1:1 registrering af bevægelser


SteelSeries sætter i dag en ny standard for gamingmus med lanceringen af SteelSeries TrueMove3 – en optisk sensor udviklet i samarbejde med PixArt – verdens førende producent af sensorer til gamingmus. TrueMove3-sensoren får sin debut i to nye mus: Sensei 310 og Rival 310.
 
"SteelSeries TrueMove3 er et unikt produkt af vores eksklusive samarbejde med PixArt – det er verdens første og hidtil eneste musesensor udviklet specifikt til eSport" fortæller Ehtisham Rabbani, administrerende direktør for SteelSeries. Han forklarer: "SteelSeries startede for mere end 15 år siden med en målsætning om at hjælpe professionelle eSports-atleter med at vinde turneringer. TrueMove3 er derfor også et resultat af vores fortsatte mission om at skabe verdens bedste og mest effektive udstyr til gaming."

 

SteelSeries TrueMove3 – verdens første ægte eSport-sensor

TrueMove3 er den første musesensor, der kombinerer ultralav latency og 1:1 registrering uden jitter-reduktion fra 100 til 3500 CPI. Fra 3500-12.000 CPI benyttes en ny og avanceret form for jitter-reduktion – lige akkurat nok til at sikre naturlige bevægelser uden at påvirke responstiden. I modsætning til andre sensorer garanterer den kort sagt mere nøjagtig og naturtro registrering af bevægelser på tværs af alle CPI-indstillinger – deraf navnet: TrueMove.
 
Dota 2-spilleren Syed "SumaiL" Hassan fra Evil Geniuses fortæller: "Jeg vinder, fordi jeg arbejder hårdt for at være den bedste, og jeg har brug for udstyr, der kan følge med – en mus der får mig til at glemme, at jeg bruger den. Det er hvad vi har brug for som professionelle spillere: Udstyr der kan holde trit med os og som ligger i forlængelse af os."
 
SumaiL har allerede prøvet TrueMove3, og han er overbevist: Jeg har allerede vundet forskellige LAN-turneringer med en prototype af Sensei 310 i år – nu er det min mus, og inden jeg er færdig med den, vil den have været med til at vinde millioner i præmiepenge."

 

Sensei 310 – mesteren er tilbage!

Den legendariske SteelSeries Sensei gør et comeback med avanceret teknologi pakket ind i det velkendte og populære Sensei-design: 8 programmerbare knapper, verdens første sidegreb af ren silikone og et nyt, mere effektivt knapdesign med mekaniske kontakter, der holder til hele 50 millioner klik – med et vedvarende hurtigt og konsekvent feel. 

 

Rival 310 – en forlængelse af din højre hånd

Det nyeste medlem af Rival-familien hedder Rival 310. Den viderefører det ergonomisk korrekte højrehåndsdesign, som Rival-serien er kendt for, men samtidig har den taget ved lære af mesteren: 6 programmerbare knapper, mat finish og samme knapdesign, sensor og silikonegreb som på Sensei 310.

Begge mus er udstyret med en blød gummiledning med nedsat friktion og har indbygget hukommelse, så brugerens indstillinger er de samme, uanset hvilken computer musen tilsluttes. 

 

Pris og tilgængelighed

Sensei 310 og Rival 310 med den eksklusive SteelSeries TrueMove3-sensor kan nu købes på SteelSeries’ website til en pris på 549,- DKK.

Læs mere om Sensei 310 og Rival 310 – og se SteelSeries’ fulde udvalg af gamingudstyr på SteelSeries.com.