Thermaltake og ASUS laver en monoblok

Køling d.  03. februar. 2018, skrevet af cmnielsen 0 Kommentarer.  Vist: 7102 gange.

Thermaltake og ASUS laver en monoblok

 

Thermaltake går sammen med ASUS

Thermaltake har har sammen med ASUS lavet en brugerdefineret full-cover monoblok. Denne er er skræddersyet til ASUS TUF X299 og den understøtter Intels seneste Skylake-X HEDT linje. X299 bundkort behøver en del afkølings hjælp når man benytter sig af overclocking, så derfor er dette produkt kommet på markedet.

Det er ikke udelukkende bare på grund af varmen fra selve CPU'en, men også brugen af VRM betyder, at nogle brugere oplever throttling på grund af utilstrækkelig VRM køling. En monoblok er derfor en elegant og effektiv løsning for dem, der søger yderligere forbedringer af ydeevnen.

Betyder det at den har RGB?

Ja det gør det! Thermaltake har fuldt omfavnet RGB LED bølgen og udstyrer ASUS TUF Pacific M4 med RGB lys. Brugere kan herefter synkronisere det, med en indbygget RGB LED-controller på bundkortet.

TT LCS-certificeret

Pacific M4 monoblok er også TT LCS-certificeret. Det betyder, at den er kompatibelt med selskabets brede vifte af produkter til vandkøling, som omfatter slanger, fittings, radiatorer, kølevæsker og meget mere. Den optimerede kobber mikrostruktur har 0,15 mm huller og er nikkel belagt for at forhindre korrosion. Den  accepterer også standard G1/4 fittings, så den kan let integreres i de fleste kølesystemer.

Kilde og billeder: eteknix.com