Enmotus FuzeDrive™ for AMD Ryzen

CPU, AMD d.  23. marts. 2018, skrevet af loopstr 8 Kommentarer.  Vist: 7004 gange.

Nyhed

 

Hurtigere, lettere, enklere lagerteknologi: Enmotus FuzeDrive ™ til AMD Ryzen ™

AMD har slået sig sammen med high-end server storage teknologi firmaet Enmotus, for at bringe avanceret intelligent lager acceleration til AMD Ryzen ™ desktop processor ejere!

 

I 2017 rykkede AMD processormarkedet med Ryzen ™ desktop-processorer og leverede utrolige multi-threaded ydeevne til forbrugerne. Men på mange måder er platforme lige så vigtige som de processorer, der sidder på dem. Hvis du vil gøre en reel forskel på, hvordan folk oplever pc-ydeevne, skal du løbende skubbe på for at åbne andre flaskehalse som hukommelse, I / O og opbevaring. Derfor leverede vi en gratis NVMe RAID-opgradering til X399 (Threadripper) platformen i oktober samme år, hvilket mulig gjorde nogle af de hurtigste båndbredder, der nogensinde er set på en forbruger desktop platform.

 

  Mens det er dejligt at kunne skubbe grænserne for, hvad der er muligt for entusiaster, vil den gennemsnitlige bruger ikke investere en stor sum penge i dyre NVMe-drev med høj kapacitet. Så vi ledte efter en måde at forbedre opbevaringens ydeevne for alle dem med en Ryzen-desktop processor. Vi startede med en liste over mål, som for eksempel forbedring af SSD/harddisk ydeevne og sænkning af indlæsningstider. Fordi AMD tror på åbne hardware standarder, foretrækker vi at arbejde med off-the-shelf, ikke proprietære NVMe, SSD og harddiske. Det være bekvemt for brugere - enhver ny lagringsaccelerations løsning skal være let at oprette og nem at bruge.

 

Introduktion til Enmotus FuzeDrive ™ til Ryzen ™, udelukkende til AMD på forbruger-stationære pc'er.

For at nå disse mål har AMD teamet op med Enmotus, et firma, der udvikler avancerede server-klasselagringsløsninger designet til at optimere både ydeevne og kapacitet i datacentre. Vi arbejdede sammen for at skræddersy Enmotus 'FuzeDrive-software til brug sammen med AMD Ryzen-desktopprocessorer i forbrugerens stationære computere, til systemer der bruger AMD B350 og X370-chipset (Socket AM4 * Ryzen ™ 7, 5 og 3 *) og X399-chipset (socket TR4 Ryzen ™ Threadripper). Den udviklede software kan købes fra Enmotus i dag til 19,99 dollar.

* Bemærk: Enmotus FuzeDrive ™ understøtter ikke AMD A320 chipset

 

Hvordan virker Enmotus FuzeDrive ™ til AMD Ryzen?

For det første analyserer FuzeDrive-softwaren al den lagrings hardware, der er tilgængelig på dit system, fra den hurtigste til den langsomste: fra DDR4 RAM til 3D Xpoint NVMe-drev, standard NVMe-drev, SSD-drev og mekaniske harddiske. Under opsætningen kombinerer den disse diske med, hvad dit system ser som en enkelt, større disk. I modsætning til caching-ordninger giver FuzeDrive ™ dig mulighed for at bruge både SSD'en og HDD-kapaciteten sammen som et stort opstartsdrev. For eksempel kan du nu kombinere en 128 GB SSD og 2 TB harddisk til en stor bootable 2.1TB high performance FuzeDrive ™.

 

Når det er installeret, analyserer FuzeDrive ™ intelligent og kontinuerligt dit system, aktiverer en løbende proces for at gøre det så hurtigt og responsbart som muligt. For eksempel flyttes dine Windows-operativsystem boot filer til det hurtigste ikke-flygtige lager for at accelerere starttider. Og når du bruger din pc fra dag til dag, notificerer FuzeDrive ™ hvilke applikationer du kører og prioriterer automatisk de applikationer og data, du bruger mest, så det er tilgængeligt så hurtigt som muligt fra det hurtigste lagringsmedie. Det betyder hurtigere opstartstider, hurtigere applikations- og spil opstartstider, og et system der reagerer hurtigere.

 

Enmotus FuzeDrive ™ til AMD Ryzen ™ fordele: Performance

Først og fremmest gør FuzeDrive ™ det nemmere at levere hurtigere lager hastigheder med den hardware, du har. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at vente på programmer, spil og filer, der skal indlæses. FuzeDrive ™ skalerer også denne ydelsesfordel med ny, hurtigere lagring, som du måske tilføjer senere. For bedst at illustrere dette, så lad os overveje et par scenarier:

 

Funktionsindstilling 1: Du installerede Windows på en relativt langsom mekanisk harddisk. Med FuzeDrive ™, hvis du tilføjer et SSD eller NVMe-drev senere, vil du nyde hastigheden på et SSD, når du starter din pc, eller indlæser programmer og data, som du oftest bruger.

Performance Option 2: Du installerede Windows på et hurtigt SSD-drev, men løber tør for kapacitet. Hvis du tilføjer en stor mekanisk harddisk, genkender FuzeDrive ™, at de programmer, du bruger mest, skal forblive hjemmehørende på den hurtige SSD, og ??flyt de data, der sjældent er adgang til den mekaniske harddisk. Dette giver dig det bedste fra begge verdener: høj ydeevne med stor kapacitet.

Performance Option 3: For den hurtigste opstart og opbevaring kører en stor konventionel SSD parret med bootable 3D Xpoint NVMe til utrolig opstartshastighed, applikationsstart og dataadgang.

 

Selvfølgelig er det kun tre enkle scenarier, der illustrerer nogle af fordelene ved FuzeDrive. Softwaren kan også tilføje DDR4 RAM til drevpuljen for hurtigst mulig respons, avancerede 3D Xpoint og NVMe SSD'er til utrolige starttider og hurtige overførsler samt store mekaniske harddiske til stor kapacitet. Fordelen er at, Enmotus FuzeDrive ™ til AMD Ryzen ™ leverer en utrolig kombination af lagringshastighed og lagerstørrelse.

 

Hvor meget hurtigere er Enmotus FuzeDrive ™ til AMD Ryzen ™?

Det afhænger af den lagrings hardware, du vælger at kombinere med FuzeDrive, men forkellen i ydeevnen kan være stor, når du tilføjer en SSD til en pc, der bruger en mekanisk harddisk med Microsoft Windows installeret:

 

Enmotus FuzeDrive ™ til AMD Ryzen ™ fordele: bekvemmelighed

Mere ydeevne er altid velkommen, men hvad hvis du ikke er et pc geni? Og hvad hvis du ikke vil geninstallere dit operativsystem og alle dine programmer for at nyde det?

Den gode nyhed er, at FuzeDrive ™ er designet til at være plug and play for nem opsætning. Man skal bare køre den installerede software, pege på de NVMe, SSD, mekaniske harddiske (og RAM), som du vil slå sammen i et enkelt optimeret drev, og softwaren gør automatisk og intelligent resten. Det kan ikke blive ret meget mere simpelt.

 

Bemærk, at denne proces samler dine harddiske til et enkelt, større drev; et enkelt drevbogstav, som så ses af dit operativsystem. Dette betyder at der ikke mere skal besluttes, om du vil installere et program på din SSD eller din mekaniske harddisk, drev C eller D eller E. På grund af dette gør FuzeDrive ™ det nemt at styre store biblioteker på et enkelt drev, som indeholder alle dine data og applikationer - ikke en masse forskellige diske for at holde styr på.

 

Enmotus FuzeDrive ™ til AMD Ryzen ™ fordele: Værdi

AMD er fast overbevist om, at vores brugere nyder godt af åbne hardware standarder, så det bør ikke være overraskende, at FuzeDrive ™ arbejder med omkostningseffektiv, ikke-proprietær NVMe, SSD og harddisk hardware. Bland og match forskellige typer opbevaring og producenter som du ønsker, og FuzeDrive ™ vil fusionere dem til et enkelt drev for at levere den bedst mulige ydeevne uanset.

 

Enmotus FuzeDrive ™ til AMD Ryzen ™, tilgængelig nu!

Der er ingen grund til at vente på hurtigere opstartstider, kortere reaktionstider, mere bekvemmelighed og utrolig god værdi takket være Enmotus FuzeDrive ™ til AMD Ryzen ™.

Du kan købe Enmotus FuzeDrive ™ til AMD Ryzen ™ på Enmotus hjemmeside fra 19,99$: http://www.enmotus.com/amd
Link: Don Woligroski - https://community.amd.com/community/gaming/blog
 

Xoferif
 
Overclocker
Tilføjet:
23-03-2018 11:28:32
Svar/Indlæg:
451/7
Virker til at være meget smart.... bortset fra at det kun supportere 2 diske... (havde været smart med flere)


Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
23-03-2018 17:52:32
Svar/Indlæg:
2008/273
Nice det bliver sjovt at prøve på de 2 APU'er jeg snart skal igang med. 🙂


Had
 
Elitebruger
Tilføjet:
23-03-2018 19:11:55
Svar/Indlæg:
800/29
Hmm, jeg har alt på en M.2 ssd, så tvivler på at der er en gevinst at hente der.
Edit: Ahh, det er ved mere end 1 disk det er smart


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Had d. 23-03-2018 19:12:54.


Tha
 
Elitebruger
Tilføjet:
24-03-2018 11:02:51
Svar/Indlæg:
786/92
Er det ikke lidt ligesom intel optane


gazzen
 
Superbruger
Tilføjet:
26-03-2018 00:01:54
Svar/Indlæg:
258/52
Er der nogen der har testet det ?


lassezimmer
 
Overclocker
Tilføjet:
26-03-2018 19:17:23
Svar/Indlæg:
14/3
#1 hvor ser du max 2 drev? Jeg kan kun se at der står fra 2 drev.
Det lyder fandme smart! :)


Xoferif
 
Overclocker
Tilføjet:
27-03-2018 08:45:19
Svar/Indlæg:
451/7
#6 det er taget ud fra deres FAG (http://www.enmotus.com/amdfaq?... )

af 2 af spørgsmålene, lyder således:sat sammen med denne forklaring:gør at jeg tænker at det kun supportere 2 diske i en eller anden form for setup, man kan håbe jeg tager fejl, men ud fra hvad jeg kan læse så er det sådan jeg ser på det. (:


lassezimmer
 
Overclocker
Tilføjet:
27-03-2018 09:10:35
Svar/Indlæg:
14/3
#7 Jeg tror ikke det er sådan ment, de skriver også at man kan bruge 2 GB ddr4 ram, og det er slet ikke på listen der :)

Jeg har skrevet til deres support og spurgt :)