Drengerøvs sim ræs

Diverse d.  22. april. 2018, skrevet af neemos 6 Kommentarer.  Vist: 7602 gange.

Sim racing hos racecity.dkDet var en lidt kold lørdag formiddag, og jeg var så småt ved at ankomme til City2 hvor Race City holder til. Det er dem der skal holder eventet, som deres første DM i simulator racing.
Jeg havde ved en ren tilfældighed set et opslag om eventet, og tænkte straks, mon ikke det er noget for drengerøvene som huserer på HWT, ikke så meget lige DM, men mere selve sim racingen. Jeg kontaktede straks race city for at høre om det var iorden at vi kiggede ud forbi til en kop kaffe og en sludder, og kiggede med til deres DM event. Det var heldigvis ikke noget problem, og jeg fik arrangeret turen i en fart, så vores kære læsere kan få del i oplevelsen af hvordan det er at køre sim racing.


 


Som man kan se på skiltet, så var de 13 kørere der skulle dyste mod hinanden. Jeg var lidt spændt på hvad der ville møde mig inde på den anden side af skiltet. Jeg må jo sige at min indre drengerøv virkelig havde glædet sig til at komme ud og se stedet her.Jeg fik at vide jeg skulle være der kl 13, og var faktisk lidt i tvivl om hvad jeg skulle forvente da jeg ankom. Men da jeg så hvordan opvarmningen var foregået, nemlig med Othello lagkage og kaffe, så var straks lidt mere rolig, klassisk "nørd" morgenmad i form af sukker og koffein.Denne bane er en af dem der møder en når man træder ind i racecity i øjeblikket, og jeg må sige at min indre drengerøv går helt i selvsving når jeg ser sådan en bane. Jeg er selvfølgelig også af den lidt ældre model af mennesker, men mon ikke også de yngre generationer kan se det sjove i at køre ræs på sådan en stor ræserbane.

Dog bygger de jævnligt om og tilføjer eller fjerner baner, og de har en del spændende fremtidsplaner som blandt andet flere events og måske flere simulatorer.
 

Her i videoen kommer vi lidt rundt i hele racecity, så vi ser både simulatorer og racerbaner. Her ses specifikt starten på løbet, og som man kan se, så går det virkelig stærkt. Det er virkelig nogle gode simulatorer og man får virkelig følelsen af selv at sidde i bilen og drøne rundt på banen.

Efter det kommer vi lidt rundt og ser lidt af de forskellige racerbaner som man kan køre på, og her kommer den ældre generation jo nok tæt på ekstase når man ser så store racerbaner. Hvem har ikke drømt om som dreng at bygge hele huset om til en kæmpe racerbane man kunne drøne rundt på, ingen grund til at drømme længere, bare tag en tur i racecity DK.Og som en sidste detalje, så fangede jeg lige dette billede inde på deres facebook, en skyde simulator. Så nu er der mulighed for at dyrke "3 kamp", sim racing, bane racing og skydning, jeg kan ihvertfald skrive under på at denne skribent skal ud og nakke nogle af sine kammerater ned.


Hvis man er blevet fanget af lysten til at køre ræs, så kan racecity kontaktes på disse links:

Her Race City's egen info:

"Race City er et eventcenter med placering i City 2 tæt på Høje Tåstrup st.

Vi har åbent døgnet rundt, hvis man booker min. 4 personer. Ellers kan man besøge os lørdag og søndag, hvor vi har pay and play med priser fra kun 30 kr. pr. person i centererets åbningstider. Lørdag 10-17 og søndag 11-17. I Baren kan der købes sodanvand, kaffe og forskellige snacks.

I Race City kan man kører mod hinanden i Raceroom simulatorer, på vores kæmpe SCX digitale racerbaner eller test jeres skydefærdigheder i vores skydesimulator. Det hele kan laves som 3 kamp med pointdeling. En sjov oplevelse for alle!"

Hjemmeside - racecity.dk

Facebook - racecity dk

svedel77
 
Grafiker
Tilføjet:
22-04-2018 13:11:25
Svar/Indlæg:
2230/303
Ser hyl ud!


akacomicsdk
 
Enthusiast
Tilføjet:
22-04-2018 14:17:01
Svar/Indlæg:
547/34

Det kunne da være at man skulle "kører" i "centereret" og få sig en "sodanvand"


canny
 
Superbruger
Tilføjet:
22-04-2018 22:15:34
Svar/Indlæg:
1498/79
Lækkert sted og event 🙂

Men næste gang så vender du kraftedme mobilen horisontalt og filmer normalt! Det må stoppe nu! 😎

Jeg får tics af det lårt :DSenosk
 
Overclocker
Tilføjet:
23-04-2018 01:02:30
Svar/Indlæg:
233/38

Lækkert sted og event 🙂

Men næste gang så vender du kraftedme mobilen horisontalt og filmer normalt! Det må stoppe nu! 😎

Jeg får tics af det lårt :D

canny skrev d. 22-04-2018 22:15:34


Hvad jeg kan se, så er det Race City selv, som har optaget videoen.


neemos
 
Chefredaktør
Tilføjet:
23-04-2018 08:23:05
Svar/Indlæg:
1116/306
Det er nemlig dem selv der har optaget, glemte lige credits I farten, bliver sat på senere idag :)


Freedom
 
Superbruger
Tilføjet:
23-04-2018 12:30:36
Svar/Indlæg:
978/63
Fedt mand det skal man da med til, køre selv en masse Gran Turismo Sport