Synology Virtual Machine Manager Pro

Diverse d.  05. juli. 2018, skrevet af cmnielsen 0 Kommentarer.  Vist: 6227 gange.

Virtual Machine Manager Pro

København, Danmark – Synology Inc. annoncerer den officielle udgivelse af Virtual Machine Manager Pro. Med VMM Pro kan Synology NAS-enheder køre flere samtidige virtuelle maskiner baseret på Windows, Linux og Virtual DSM. Løsningen hjælper brugere med at integrere og administrere flere Synology NAS-enheder via en virtualiseret klynge, distribuerer hardwareressourcer, migrerer virtuelle maskiner til nye værter uden afbrydelse og sørger for regelmæssige billeder og replikeringer til backup af virtuelle maskiner – alt sammen med henblik på at skabe et effektivt og sikkert virtualiseringsmiljø.

"Den seneste version af Virtual Machine Manager har fået masser af ros og er blevet downloadet og installeret på mere end 130.000 Synology NAS-enheder i løbet af det seneste år. Der understreger, at vores brugere har taget produktet til sig, og det hjælper med at motivere vores udviklere endnu mere. Med den ekstremt fleksible klynge i Virtual Machine Manager Pro kan vi gøre det lettere for it-personale at bygge et professionelt og effektivt virtualiseringsmiljø på NAS-servere. Applikationen hjælper med at øge din produktivitet og beskytter samtidig vigtige virtuelle maskiner” fortæller Chen Feng Want, Product Manager for virtualisering hos Synology. 

Den virtualiserede struktur i det helt nye VMM Pro hæver arbejdseffektiviteten og beskyttelsesniveauet drastisk. Klyngen er nøje designet med henblik på at virksomheder kan administrere flere NAS-enheder samt aktive virtuelle maskiner spredt på tværs af forskellige NAS via en enkelt brugerflade. Desuden hjælper den it-personalet med at planlægge databeskyttelsen via billeder og fjernreplikering under klyngen. Ud over muligheden for at udføre billeder og replikeringer på få sekunder, giver VMM Pro adgang til avancerede funktioner såsom High Availability. High Availability minimerer driftsafbrydelser og maksimerer dine virtuelle maskiners oppetid i kraft af enkel og effektiv konfiguration. Hver Synology NAS leveres nu med en 30-dages gratis prøveperiode på VMM Pro, og Synology opfordrer dig til at opleve de avancerede VMM-funktioner skræddersyet til virksomheder.

Uddrag af nøglefunktioner i Virtual Machine Manager Pro: 

 • Klyngeinfrastruktur: Med VMM kan du oprette en klyngeinfrastruktur bestående af op til syv Synology NAS-enheder. VMM Pro muliggør migrering og fleksibel skalerbarhed til belastningsdistribution (load balancing) og allokering af ressourcer.
 • Fuld beskyttelse af dine virtuelle maskiner: Billedfunktioner og beskyttelsesløsningerne i VMM gør det muligt at klone og gendanne virtuelle maskiner inden for få sekunder og fjerne spor efter menneskelige fejl eller hardwaresvigt.
 • Live-migrering: Du skal ikke affinde dig med forsinkelser – især ikke når det påvirker din forretning. VMM muliggør en ukompliceret migrering af virtuelle maskiner fra én Synology NAS til en anden. Du kan endda gemme dine data på en helt tredje maskine – vink farvel til nedetid og driftsafbrydelser.
 • High Availability: Synology VMM HA er en omkostningseffektiv og enkel metode til at sikre tjenestetilgængeligheden. I tilfælde af servernedbrud, genstartes de ramte virtuelle maskiner automatisk på andre NAS i klyngen, hvor tjenesterne befinder sig.

Se mere her: https://mailchi.mp/digitalpr/virtual-machine-manager-pro-garanterer-sikkerheden-og-effektiviteten-i-virtualiseringsmiljer?e=589f3283d9

Active Backup suite – beskyt data på tværs af fysisk, virtuelt og cloudbaseret arbejde

København, Danmark – 13. juni 2018 – Synology annoncerer den officielle udgivelse af to centrale backupapplikationer i Active Backup Suite: Den officielle version af Active Backup for Office 365 der understøtter SaaS cloudbackup, og betaversionen af Active Backup for Business der beskytter dine data ved arbejde i både fysiske og virtuelle miljøer.

"Flere og flere virksomheder og organisationer arbejder på tværs af fysiske, virtuelle og cloudplatforme. Det medfører enorme udfordringer for it-afdelinger, når de skal beskytte voksende mængder data i sådanne miljøer med flere platforme"fortæller Jia-Yo Liu, Director of Application Group hos Synology Inc. "For at komme problemet til livs lancerer Synology en ny alt i ét-løsning, der samler software og hardware til virksomheder i forskellige størrelser."

Active Backup for Office 365 bruger enkelt instans-teknologi – det hjælper ikke blot virksomheder med administreringen og tilgængeligheden af Office 365-data; det reducerer også pladskravene til backup drastisk. Indholdssøgefunktionen er især beregnet til at finkæmme indhold i mail og vedhæftede filer, så brugere hurtigst muligt kan finde de mails, der skal gendannes.

Uddrag af nøglefunktioner i Active Backup for Office 365: 

 • Understøtter flere Office 365-slutpunkter: Office 365, Office 365 Germany, Office 365 operated by 21Vianet.
 • Centraliseret og omfattende beskyttelse: Udfør backup af OneDrive for Business, mail, kontakter og kalenderdata til en Synology NAS, og administrer kopierne på effektiv vis fra en enkelt brugerflade.
 • Granulær gendannelse, søgning og eksport fra selvbetjeningsportalen til gendannelse: Effektiv filtrering efter nøgleord med den nye funktion til indholdssøgning. Dermed kan brugere finde den rette mail og gendanne eller downloade en enkelt fil, mail, vedhæftet fil, kontakt eller kalenderbegivenhed fra selvbetjeningsportalen til gendannelse.
 • Effektiv backup og lagring: Enkelt instans (single instancing) sørger for effektiv pladsudnyttelse, da der kun overføres og lagres filer med unikt indhold. Deduplikering på blokniveau bevarer flest mulige data med de laveste pladskrav ved udelukkende at gemme de filblokke, der er ændret i forhold til den tidligere version. 
Active Backup for Business integrerer til gengæld flere af teknologierne fra DiskStation Manager (DSM). Til Btrf-filsystemet har Synology udviklet en funktion til global deduplikering for at minimere pladskravene til backup. Integrationen med Virtual Machine Manager gør det muligt at udføre NAS-backup af fysiske servere eller virtuelle maskiner direkte på DSM for at sikre, at data og applikationer altid er til rådighed.

Uddrag af nøglefunktioner i Active Backup for Business:

 • Pc- og serverbeskyttelse: Med Active Backup-agenten kan brugeren udføre billedbaseret backup for at beskytte deres arbejde på Windows-pc’er eller Windows-servere. Afhængigt af situationen kan brugeren gendanne en enkelt fil fra gendannelsesportalen, gendanne hele systemet fra bunden eller køre et backupbillede direkte i Virtual Machine Manager for at hente applikationsdataene og stille applikationen til rådighed.
 • Beskyttelse af virtuelle maskiner: Brugere kan beskytte deres arbejde på virtuelle maskiner uden en agent ved hjælp af blot VMware vSphere-information. Funktionen understøtter flere gendannelsesmetoder fra gendannelse af enkelte filer, øjeblikkelig gendannelse af virtuel maskine til NFS, komplet gendannelse af virtuel maskine og afvikling på Synology VMM.
 • Hurtigere backup: CBT-teknologi (Changed Block Tracking) udfører trinvist voksende backup i stedet for fuld backup hver gang.
 • Effektiv lagring: Indbygget global deduplikering reducerer pladsforbruget drastisk.
 • Mere pålidelig gendannelse: Kontrollér backupkopier i Synology VMM for at maksimere pålideligheden af backup og minimere arbejdsbyrden i produktionsmiljøer.
 • Kør på VMM: Den unikke funktion – integration med Synology VMM – giver brugere mulighed for at eksportere/importere objekter, genskabe it-miljøer virtuelt (fungerer som en midlertidig katastrofegendannelsesløsning) og oprette testmiljøer til opgraderinger.

Se mere her: https://mailchi.mp/digitalpr/active-backup-suite-beskyt-data-p-tvrs-af-fysisk-virtuelt-og-cloudbaseret-arbejde?e=589f3283d9

Kilde og billeder: Tilsendt PR fra digitalpr.dk