BOOM 3 og MEGABOOM 3

Lyd d.  07. september. 2018, skrevet af neemos 0 Kommentarer.  Vist: 1071 gange.

NyhedKøbenhavn, Danmark — Aug. 30, 2018  Din yndlings, prisvindende Ultimate Ears-højtaler blev lige en tand bedre med den næste generation Ultimate Ears BOOM 3 og MEGABOOM 3. De transportable, vandtætte Bluetooth? højtalere har fået et nyt design med et imponerende to-tonet, slidstærkt stof, et materiale der også anvendes i motorcykel jakker og brandudstyr. Nyt for BOOM 3 og MEGABOOM 3 er også Magic Button på toppen af højtaleren, som giver en mere bekvem musikstyring. Hver højtaler er forsigtigt afstemt, og en 360 graders lyd lader dig høre hver tone, som kunstneren havde tænkt det. MEGABOOM 3 tilbyder også en dybere bas og forbedret klarhed i forhold til den originale MEGABOOM. Hvad enten der er tale om en ørkenfestival eller et pool party, så vil du skille dig ud med en enestående højtaler, der gør musik endnu mere transportabelt, slidstærkt og fordybende.

“Med BOOM 3 og MEGABOOM 3 tog vi den mest ultimative højtaler og gjorde den bedre,” siger Charlotte Johs, administrerende direktør for Ultimate Ears. “Ud over den fordybende 360 graders lyd, der er afstemt til at være tro over for din musik, så har vi også forbedret højtalerens holdbarhed uden at skulle gå på kompromis med stilen. Vi har også introduceret den nye Magic Button, som får dig hurtigere ind til din musik ved hjælp af bare ét tryk, og derved løfter højtaleren et niveau op.”

Den nye Magic Button lader dig spille, pause og springe over numre direkte på højtaleren uden at skulle lede efter din telefon i tasken eller i et andet rum. Når du har parret din telefon med den nydesignede BOOM og MEGABOOM med Ultimate Ears iOS mobilappen, vil du også have adgang, via ét tryk, til hele Apple Music-kataloget med mere end 45 millioner sange og alle dine favorit playlister. Musikelskere kan også bruge den nye Magic Button til at tilgå deres playlister på Deezer Premium på Android. Øvrige musiktjenester vil blive tilføjet.

Andre opgraderinger til BOOM 3 og MEGABOOM 3 indeholder blandt andet en ny IP67-vurdering, så højtalerne ikke kun er vandtætte og stænksikre, men også støvtætte, og dermed klar til hvilket som helst eventyr. En forbedret Bluetooth-rækkevidde på op til 45 meter øger bevægeligheden, og højtalerne kan flyde, så du ikke skal bekymre dig om at miste dem på bunden af havet. For yderligere bekvemmelighed er BOOM 3 og MEGABOOM 3 kompatibel med Ultimate Ears POWER UP-opladestation (sælges separat) for en mere enkel, trådløs opladning, og du kan oplade højtalerne stående oprejst takket være den omplacerede USB-port.

BOOM- og MEGABOOM-appen tilbyder også alle de funktioner, som du holder af fra din tidligere højtaler, som for eksempel PartyUp—som virker med alle generationer af BOOM og MEGABOOM og tillader dig at forbinde med op til 150 højtalere—såvel som en brugerdefineret equalizer (EQ), og tænd/sluk fjernbetjening, alt sammen i et nydesignet interface.

BOOM 3 og MEGABOOM 3 vil være tilgængelige i fire dobbelttonede farver: Night (sort), Sunset (rød), Lagoon (blå), and Ultraviolet (lilla).