Synology lancerer DiskStation DS119j

NAS Server d.  02. oktober. 2018, skrevet af KleitusIV 1 Kommentarer.  Vist: 1137 gange.

Synology lancerer DiskStation DS119j

En ideel første NAS-enhed til hjemmet

København, Danmark – Synology Inc. lancerer DiskStation DS119j, en kompakt og energieffektiv 1-bay NAS-enhed, der er ideel til enhver, der endnu ikke har nogen erfaring med NAS.
 
"Der er mange brugere, der endnu ikke har prøvet at bruge en NAS-enhed eller er bevidste om fordelene ved at have én i hjemmet" fortæller Michael Wang, produktchef for Synology Inc.

"DS119j er det ideelle valg for folk, der bruger en NAS for første gang, takket være de alsidige softwarefunktioner, en intuitiv brugerflade og en meget overkommelig pris."

 

Energieffektiv, støjsvag og alsidig

DS119j bruger kun 5,01 watt, når harddiskene er i dvale, og maksimalt 10,04 watt under drift – til sammenligning kan en bærbar computer let trække over 45 watt under drift. Samtidig gør det støjdæmpende design DS119j ekstremt støjsvag i forhold til de fleste pc'er.

DS119j kan også fungere som multimedieserver til hjemmet; den gør det let at dele fotos med venner og streame musik, film og videoklip til mobile enheder eller multimedieafspillere.

DS119j benytter DiskStation Manager, det avancerede og intuitive operativsystem til Synology NAS-enheder med et bredt udvalg af solide applikationer til at øge datasikkerheden og arbejdseffektiviteten. Synology har modtaget adskillige anerkendelser fra diverse medier – blandt andet indtager Synology øverste placering i TechTargets brugerundersøgelse om lagerløsninger (mellemklassen i NAS-kategorien) og er blevet valgt som PC Mag Readers’ Choice-vinder syv år i træk. 

Synology DS119j kan købes til en vejl. pris på €86 inkl. moms.

Læs mere om DS119j her.

 

 

 

 

 

 

Mapples
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-10-2018 16:40:48
Svar/Indlæg:
6181/270

Det kunne da godt være at der ryger sådan en fætter hjem i julegave.