ASRock lancerer Intel Z390 bundkort med Phantom Gaming Series

Bundkort d.  06. oktober. 2018, skrevet af Burgurne 0 Kommentarer.  Vist: 1003 gange.

ASRock lancerer Intel Z390 bundkort med Phantom Gaming Series

TAIPEI, Taiwan, den 5. oktober 2018 - Den førende globale bundkortproducent, ASRock, er stolt over at annoncere lanceringen af ??den nye Intel Z390 bundkort serie og også Phantom Gaming Bundkort, den seneste tilføjelse til selskabets populære Phantom Gaming line up. Disse alsidige nye bundkort understøtter de nyeste 9-generations Intel® Core ™ -processorer med socket 1151.

 

En Blazingly Fast Gaming Network Experience

Hurtigt internet er fremtidens trend, det er sikkert den gammeldags 1 Gbps Ethernet snart erstattes af den mere avancerede 2,5 Gbps LAN-grænseflade, hvilket giver netværksydelsen op til 2,5 gange den gammeldags gigabit Ethernet. Z390 Phantom Gaming-bundkortene vil være de første til at vedtage denne nye industristandard og giver lynhurtigt 2,5 Gbps LAN, der understøtter næste generations netværksstandarder, for en uovertruffen oplevelse. Den intelligente Phantom Gaming 2.5Gb / s LAN-platform er designet til de krævende krav til hjemme netværk, indhold-creators, online spillere og brugere af høj kvalitet streaming media. ASRocks Phantom Gaming-netværkssoftware er i stand til automatisk at accelerere kritisk spilnetværkstrafik frem for andre data for at give glattere og stutterfri spilydelse og give spillerne den ultimative konkurrencefordel.

 

Stabil effekt 24/7

ASRocks IR Digital PWM 12 Power Phase-design er klar til de mest krævende moderne processorer. I denne seneste generation har Intel® tilføjet flere kerner til de nye processorer, så disse allerede kraftfulde CPU'er tilbyder nu endnu højere ydeevne. Men flere kerner kan nogle gange kræve mere strøm ved overclocking. Ved at levere den stabile og solide understøtning af tolv strømfaser, er ASRocks strømsystem designet til maksimal stabilitet til enhver tid og for maksimal overclockningsevne, når du har brug for det.

 

Det nye Z390 bundkort fra ASRock leverer førsteklasses funktioner til strømforbrugere, herunder de mest lydhørbare internetforbindelser med op til 2,5 Gbps, super stabilt 12-faset strømdesign - plus fremragende ASRock-funktioner som USB Type-C, livlig Creative Sound Blaster Cinema 5-lyd, pulserende Polychrome SYNC fuld farve RGB LED-kontrol og fuldt dækkende M.2 heatsinks for at følge med den hurtigste lagermulighed. Med alle disse kraftfulde og alsidige nye funktioner har ASRock nu den bedste allround produktlinje til gamere, såvel som til performance-hungry power users.