Arlo Security Light

Diverse d.  01. november. 2018, skrevet af Burgurne 0 Kommentarer.  Vist: 764 gange.

HWT har modtaget flg pressemeddelse: 

Arlo Security Light byder dig velkommen hjem og beskytter mod ubudne gæster

Bevægelsesstyret, vind- og vejr-resistent LED-belysning giver, sammen med Arlos overvågningskameraer, en komplet og trådløs udendørs sikkerhedsløsning.
København, Danmark – Den prisvindende markedsleder inden for forbundne smart home-produkter, Arlo, introducerer nu det nye Arlo Security Light System på det nordiske marked.
 
Den trådløse LED-sensorlampe registrerer bevægelse i haven eller indkørslen og lyser op, når der er behov for det. Lampen er 100% trådløs, tåler vind og vejr og passer naturligvis ind i porteføljen af Arlos øvrige Smart Home Security-produkter.
 
Arlo Security Light-systemet er designet til at lyse op i mørket, hvad enten der er tale om dit private hjem eller på din arbejdsplads, og sender dig notifikationer via Arlo-appen på mobilen, så snart der registreres bevægelse. Arlo Security Light er tilgængeligt nu og fås i pakker med én, to eller tre trådløse lamper.
 
Når bevægelse registreres, og de smarte LED-lamper tænder, begynder brugerens Arlo Smart Home HD-kameraer samtidig at optage. Via de simple menuer i Arlo-appen kan du selv bestemme, om flere lamper skal tændes på samme tid. Arlo-appen lader dig desuden styre systemet, uanset hvor du befinder dig og sender notifikationer via e-mail eller sms, så snart lysene tændes. Systemet kan naturligvis også stemmestyres med simple kommandoer via Amazon Alexa, hvis du har installeret den specielle Arlo Skill.
 
“Tiden med ikkeforbunden udendørsbelysning er forbi. Vores spritnye system er sofistikeret og alligevel nemt at bruge. Det fungerer fuldt ud med det eksisterende økosystem af Arlo-produkter og giver brugeren fuldautomatisk udendørsovervågning,”siger Rickard Stenius, Country Manager for Arlo i Norden.
 
Han fortsætter: ”Et helt og aldeles trådløst system betyder, at Arlo Security Light-brugere ikke er begrænset af kabler eller strømkilder. Integrationen med Arlo-appen på mobilen sikrer øjeblikkelige advarsler, kombineret med fuldautomatisering og fjernstyring. Vi tager sikkerhed meget alvorligt, og området omkring hjemmet er ingen undtagelse.”
 
Arlo Security Light giver brugere mulighed for at oplyse og beskytte områder omkring deres hjem - fx indgangspartier, lange indkørsler, haver, terrasser eller bare områder på ejendommen, der ellers er gemt i mørke. Følsomheden på de indbyggede bevægelsessensorer kan justeres individuelt til den enkelte brugers behov.
 
Arlo Security Light kan installeres hvor som helst og uden brug af professional hjælp, takket være sit indbyggede batteri og lange trådløse rækkevidde til den forbundne bridge. Den leveres med genopladelige batterier og monteringskit. Solpaneler sælges separat og tillader uafbrudt beskyttelse uden behov for batteriskift.
 
Som et ekstra lag af beskyttelse kan Arlo Security Light indstilles til at ændre farven på lyset, skiftevis tænde og slukke, ændre bredden på lysstrålen m.m. Sæt fx lampen til at lyse rødt, eller blinke i et prædefineret mønster på én eller flere lamper på samme tid, når der registreres bevægelse, for at skabe ekstra opmærksomhed ved pludselig aktivitet.
 
Om Arlo Technologies, Inc.

Arlo er den prisvindende markedsleder, som ændrer måden hvorpå vi oplever det forbundne liv. Arlos ekspertise inden for produktdesign, trådløs teknologi, infrastruktur i skyen samt banebrydende evner inden for kunstig intelligens leverer en helstøbt smart home-oplevelse for Arlo-brugere, der både er nem at sætte op og bruge på daglig basis. Virksomhedens skybaserede platform giver brugeren overblik, indsigt og kraftfulde værktøjer, så de i realtid kan beskytte de personer og ting, der betyder mest, uanset om det er fra en WiFi- eller mobil-forbindelse. Indtil nu har Arlo lanceret adskillige typer af prisvindende smart home-produkter, herunder trådløse smarte WiFi- og LTE-forbundne kameraer, avancerede babymonitorer og smarte sensorlamper.
 

Pris og tilgængelighed


Arlo Security Light-systemet kan købes nu til følgende vejledende priser:
  • Arlo Security Light System med 1 Wire-Free Smart Light (ALS1101100PES) — 1.290 kr. inkl. moms.
  • Arlo Security Light System med 2 Wire-Free Smart Lights (ALS1102100PES) — 2.090 kr. inkl. moms.
  • Arlo Security Light System med 3 Wire-Free Smart Lights (ALS1103100PES) — 2.890 kr. inkl. moms.

Læs mere om Arlo Security Lights, og se hele udvalget af Arlo Smart Home-produkter, på Arlo.com.