In-Win mid tower med en ret speciel front

Kabinetter d.  09. december. 2018, skrevet af Burgurne 1 Kommentarer.  Vist: 950 gange.

Åh, du vil enten elske eller hader dette. Jeg er dog i den første kategori. Mød Mid-tower In-Win 307. Den er udstyret med 144 adresserbare lysdioder. Frontpanelets matte overflade supplerer LED'erne for at afbalancere den samlede lysstyrke. Det moderne design er genneført med kvalitetsmaterialer som hærdet glas og en 1,2 mm stålstruktur.

Du kan downloade InWins GLOW software på den officielle hjemmeside og bruge i alt 12 unikke belysningstilstande! Den rene og enkle grænseflade er brugervenlig og meget tilpasselig. GLOW fokuserer på funktionalitet ved at give indstillinger til justering af lysstyrke og hastighed. Dedikerede knapper langs siden I / O skifter mellem tilstande som: ur, hvirvel, timeglas, brugerdefineret og meget mere. 307 bringer et nyt nyt designkoncept ved at give brugerne mulighed for at lave deres egne designs! Design under oprettelsesmåde og fremvise op til fire forskellige mesterværker. Gå ud og skab, hvor den eneste begrænsning er din fantasi.

307's indbyggede mikrofon reagerer på rummets akustik og viser lydbølgerne. Såsom EKG- eller Lystilstand vil give en visuel præsentation at lyde, så skru op musikken og nyd lyset. Der er to steder 307 kan rumme radiatorer til vandkøling; top og bageste. I alt syv 120mm case fans kan monteres. Den kølige luft indtages fra bunden og skaber en effektiv luftstrøm for hurtig varmeafledning.

Produkterne vil blive lanceret førsti Asien-regionerne til en salgspris ekskl. Skat på 35.800 yen, hvilket er 279 EUR / USD (udgivet den 19. december).

 

Kilde og billeder: Guru3d.com

CDCRenegade
 
Nyhedsskribent
Tilføjet:
09-12-2018 17:43:39
Svar/Indlæg:
1639/63

Jeg må tilstå jeg er ved at være godt gammeldags træt af de forskellige lysshow - jeg slår efterhånden alt fra