Det unikke HwT kabinet

Diverse d.  21. december. 2018, skrevet af neemos 10 Kommentarer.  Vist: 2364 gange.

Nyhed


Det unikke kabinet - når design og teknik blandes af en grafisk IT nørd

 

Det er en overskrift der sikkert ikke giver den store mening, før det vises frem og når man finder ud af hvem der står bag dette ”produkt”.

Jeg blev kontaktet af Stoney som jeg har kendt igennem de sidste snart 17 år, vores bekendtskab er baseret på hvad vi laver og har lavet. Grunden til at Stoney tog kontakten til mig er pga. jeg arbejder med et brand og produkt som giver mulighed for at skabe det unikke kabinet til den enkelte person, et casemod hvor der ikke skal findes den store værktøjskasse frem, men hvor kabinettet ses som et blankt lærred der blot venter på at blive påført noget design.

Nu vil de fleste af jer tænke at det selvfølgelig er folie vi snakker omkring, men det er ikke produktet. Men det er fra samme verden, da udstyret som bruges rent faktisk bruges i samme branche. Vi snakker om UV print, og med UV tænkes der ikke på UV farver men en printer der bruger UV solvent blæk som hærdes med UV lamper og dermed er tørt, hårdt, belastningsdygtigt med det samme.

Kabinet producenterne har ofte adgang til disse produkter i deres produktion, men for at få et unikt kabinet i deres verden så skal der laves minimum 1 container eller 1000 stk. Jeg kan nøjes med at lave 1 kabinet.

Mit brand hedder Custom UV Print, en del af mit firma GoGrafix. Nu ved flere af jer hvem jeg er, så hvorfor holde det hemmeligt. Mit navn er Kim Christensen aka Mr.TweakUp aka TheGeek, jeg er tidligere grundlægger af siden TweakUp.dk og efterfølgende iTrends.dk, hvor jeg efter 14 år i 2015 valgte at lægge min review karriere helt på hylden og satse på min grafiske virksomhed, men nu er jeg tilbage for en stund.

Stoney spurgte nemlig om jeg havde lyst til at producere et Custom UV Print hvis han leverede kabinettet, og denne specielle artikel er starten på kabinettet. Et kabinet som du kan vinde i deres julekonkurrence.

Kombinationen af det vilde In Win 307 kabinet med et stilrent og simpelt design i Danmark. Resultatet er In Win 307 HWT Edition.In Win kabinettet har i allerede set i en tidligere artikel her på HWT.dk, så i ved hvordan det så ud fra fabrikken. Hvad jeg ikke vidste fordi jeg ikke havde læst artiklen inden jeg fik kabinettet, var hvor unikt kabinettet rent faktisk er.

Det var først efter kabinettet var landet at jeg fandt den store LED sektion i fronten, google og blev klar over at de førte tanker om et stort og massivt design var udelukket.

Kabinettet skulle have noget lækkert og simpelt design, men også noget som passer til den verden som HWT.dk befinder sig i. Den tekniske nørdede verden, så min naturlige tanke var at give kabinettet sit helt eget unikt PCB-design.Dette er designet som blev produceret til In Win kabinettet i respekt for dets unikke features, det meget rene design og kantede design som kabinettet har, og så var det oprindeligt planen at fronten skulle have det velkendte HWT.dk logo, men når man laver noget unikt som måske den eneste i Norden, så er der ret mange ”trials-and-errors”.


 


Et billede af printeren i arbejde på sideruden på kabinettet. Den opmærksomme In Win nørd vil bemærke at top og bund af lågen er blevet fjernet. Den største begrænsning ved UV-print er at printeren kun kan printe på HELT flade ting og max 50mm højt.Når printet er færdigt, så er det klar til brug. Det ser meget skrøbeligt ud og selvfølgelig kan printet blive ridset og ødelagt, men grænsen er ganske høj før det sker. Ved almindelig brug og behandling i hverdagen så holder UV printet længere tid end kabinettet.Printet på glassiden er helt i sort for at skabe en diskret visuel effekt og for ikke at forstyrre udsyn til hardware for meget.Når lågen tages af kabinet, er det muligt at se printet ganske tydeligt og når/hvis man evt. kombinerer det med lys i kabinet så vil printet blive synligt på en helt anden måde.Printet på bagsiden er i 2 farver for at skabe lidt modspil til den helt hvide baggrund. En lysegrå og næsten sort er brugt og på begge sider er HWT bogstaverne tegnet så det ligner PCB ligesom resten af designet.

 

Hvad med fronten – den er da helt flad?

Den oprindelige plan var HWT logo i bunden for et give kabinet det sidste touch – Men!

Fronten på In Win kabinettet er lavet af det plastik som bruges til lampeskærme pga. LED panelet og den slags plastik er ret blødt. UV lamperne fra printeren bliver 100+ grader varme og da printerens hoved er max 1mm fra overfladen så blev det hurtig klart at der ville være påkørsel pga plastik udvider sig i varme, hvilket desværre også skete i praksis efter sidepanelerne var printet.

Så der måtte sadles om og heldigvis har vi værktøj til at fjerne den slags på plastik og glas, men det betød også at projektet ikke blev 100% som ønsket, men 95%.

For kabinettet er stadigvæk det eneste der findes i verden, og kabinettet kan du muligvis komme til at vinde, for hvem ved om den store hyggelige HwT julemand kommer forbi med endnu en jule konkurence.


Kan jeg også få mit eget unikke kabinet?

Alle i Danmark kan få deres eget unikke kabinet med print, det kræver bare det rette kabinet, et design og nogle penge. Vi tilbyder en række løsninger på kabinettet der allerede er gennemtestet med UV-print, men har du et kabinet i forvejen som du blot ønsker at gøre mere unikt så er mulighederne oftest til stede for et Custom UV Print.


Find Kim og GoGrafix HER

Senosk
 
Overclocker
Tilføjet:
21-12-2018 23:14:07
Svar/Indlæg:
233/38

Sejt. 

 

.. anyway, savner faktisk TweakUp.dk. Det var der, at jeg begyndte at interessere mig for PC i sin tid.mfcods
 
Elitebruger
Tilføjet:
22-12-2018 00:02:44
Svar/Indlæg:
4149/212

åh gud, det ligner et kabinet for konfirmander og fortnite spillere 🤣Burgurne
 
Elitebruger
Tilføjet:
22-12-2018 00:13:44
Svar/Indlæg:
5560/1196

Jeg har tidligere skrevet om dette, men det gør det selvf. ikke mindre specielt

https://hwt.dk/nyhed/25525/in-...

 

Pjat Kramler, det er da lige noget for dig 😎The
 
Chefredaktør
Tilføjet:
22-12-2018 10:32:05
Svar/Indlæg:
4715/1688

#2

Så lader du da bare vær med at deltage i konkurrencen om kabinettet, som kommer op i morgen.

Der er helt sikker en som nok skal sætte pris på at vinde det.Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af The Boss d. 22-12-2018 10:33:29.


mfcods
 
Elitebruger
Tilføjet:
22-12-2018 11:35:15
Svar/Indlæg:
4149/212

#4 jep. Jeg er heller ikke fan når Linus sebastian snakker om RGB på ram eller bundkortMrsWeb
 
Bruger
Tilføjet:
22-12-2018 13:46:52
Svar/Indlæg:
1/0

Hvordan deltager man i konkurrencen?The
 
Chefredaktør
Tilføjet:
22-12-2018 13:58:29
Svar/Indlæg:
4715/1688

#6
Det kommer op senest i morgen, men man skal blot sende en mail..Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af The Boss d. 22-12-2018 15:29:37.


Pizzadude
 
Redaktør
Tilføjet:
22-12-2018 16:39:18
Svar/Indlæg:
5357/442

Og så lige programmere lederne i fronten i HWT tema 😀 - ærgerligt crew ikke må deltage 😕KleitusIV
 
Redaktør
Tilføjet:
23-12-2018 12:41:35
Svar/Indlæg:
4282/306

Hvor er det fedt lavet. Sejt arbejde. 🙂

 

Jeg synes det ser meget stilrent ud, og jeg kan forestille mig det ser kanon ud med lidt lys i. 🙂sesam
 
Elitebruger
Tilføjet:
24-12-2018 11:44:51
Svar/Indlæg:
2516/380

Mega FEDT